Toysdaily 玩具日報

[版務] 2014年6月15日,今日係我地 Toysdaily 10歲生日呀!

回復  TD玩具老師

不如你出山la...................晚間活動咪得囉...td同我地都需要你..同埋 ...
老文 發表於 16-6-2014 10:22 AM

老文兄,小弟有上黎架!!!~~~你這些老餅要出多D正post啊~~~小弟100%SUPPORT!!!
happy birthday. :77:
老C幾時搞返個Open Day? 等大家探下您D玩具, 嘻嘻! :p
生日快樂!恭喜,恭喜!
生日快樂! 沒有Toys Daily, 沒有了許多生活樂趣! 謝謝德哥!
回復 119# TD玩具老師

先多謝玩具老師,我等睇正相!:$
人生有幾多個十年? :$
最緊要玩得痛快!
我在這七年多,一幅分享都無,因為太難貼圖,真係唔好意思..
真係十年人事幾翻新(講完我都覺得老土:69:),總之點都講句 :
生日快樂,長做長有啦!:71:
happy b day!!!!!!!
遲了點回覆,十年感想:

如果當初沒遇上老師,便沒有今天的玩具日報。

仍然都係果句,兩個基督徒走在 ...
Dick.Po 發表於 16-6-2014 12:42 PM

辛苦了dick兄, 我地一定繼續十卜呢..............{:1_220:}
實在非常感動,TD已成立了10個年頭!!!!
記得當初與啊Dick一見如故,決定創立了現今的玩具日報!!! 之後加入 ...
TD玩具老師 發表於 15-6-2014 04:13 PM

老師真的好想有機會再與你地一聚吹下水呢................:)
回復 132# ray文

:45:
回復 121# TD玩具老師

老c你個櫃..好神級...:x:handshake:
    呢道咁耐..其實真係好開心...好多玩具都係因為上td被毒而買的.還有舊玩具的分享..相關歷史,有heart的post..資深玩家教學拍攝心得,還有以往較融洽的氣氛,和有效的管理.其實呢d才是這裡最保貴的東西.但感覺就呢幾年前開始,有慢慢一點點的留失之感..很多好有heart的同伴都離開左...很不捨得..有d係自己原因..當然有d也是因為咁咁咁..然後就咁咁咁...當然也有很多新的高手加入..可能這就是網上的生態...就係咁....:73:
生日快樂、十年真的不易呢{:1_208:}