Toysdaily 玩具日報

[分享討論] DCC figure齊齊玩討論區

回復  getter1234

唔買就走寶啦,快啲買啦
因為johnny quick用金屬色上色,所以比正常 ...
Assassin 發表於 1-4-2014 08:46 PM

我之前隻deathstroke條腰實到扭唔到
但腳關節鬆
Batman都係腳關節鬆:42:
回復 45# ChrisLamXYZ

啲回彈關節真係玩到我血壓高
回復 46# getter1234

arkham origins deathstroke好多外國玩家都有stuck joints {:1_237:}
回復 47# Assassin

回彈就少遇到,一係緊一係就鬆&#21655;……尤其大脾位有隻個脾郁幾郁就鬆; 要拉開少少有D位頂住先會唔鬆><
dc 既figure 平均買3隻就有一隻關節有回彈 唔知係我唔好彩定真係咁易中招:cool: 同埋唔係次次救得返...
回復 51# direngrey9

買3隻先有1隻咁少  :74:
回復 52# Assassin
之前買dcc 既3.75 有d直情一開已經斷左 希望佢改善下d關節位...難得佢依家d 7"愈來愈吸引 由其係d女英雄 huntress 靚過mattel果隻好多:$
剛入手owlman
除左又係腰關節實到郁唔到外,其他簡直正爆
腰關節整番鬆後可動度大到O咀,外型唔會因彎得太勁而怪怪地,造型一流
面相上咀唇特別油左光油
手臂上條刺全軟膠,但又唔會咩黎咩去,唔怕整斷
總之正到乜咁:35: 好中意個質感:35:
同hasbro同價錢ge貨差幾倍
期待 designer series{:1_227:}
回復  getter1234

arkham origins deathstroke好多外國玩家都有stuck joints
Assassin 發表於 1-4-2014 10:51 PM

小弟有幸3月中去澳洲旅行時係華納影城入到arkham origins deathstroke~~
不過D JOINT位無事~~
只係把鎗唔可以入晒個鎗袋~
剛入手owlman
除左又係腰關節實到郁唔到外,其他簡直正爆
腰關節整番鬆後可動度大到O咀,外型唔會因彎得太勁 ...
getter1234 發表於 2-4-2014 04:39 PM

我都好鍾意呢隻owlman, 如果多返個飛鏢就更好啦~
小弟有幸3月中去澳洲旅行時係華納影城入到arkham origins deathstroke~~
不過D JOINT位無事~~
只係把 ...
ernest1008 發表於 2-4-2014 05:09 PM

我果隻就係悉尼買ge~不過用暴力整番鬆{:1_197:}
咁多位師兄,知唔知而家邊度仲有Owlman賣?MK咪嘈無貨…
很想要:79:
咁多位師兄,知唔知而家邊度仲有Owlman賣?MK咪嘈無貨…
很想要
天涯孤客 發表於 2-4-2014 05:41 PM

INs電梯口都無?
係喎仲有呢間~今日去睇下先~謝提點!