Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Play Imaginative 鐵甲奇俠 Ironman Mark 7 試拍(相片也感受質感)-新加玩具報告link

回復 75# mushroom
我仲上左20�F博大霧取WM,點知唔得,
因為我好少出旺角,所以每次都想做晒D野
岩岩收貨~番屋企CHECK ! 個remote 用唔到 !入面好似比人拆過咁!
攞左啦 好鬼重{:1_207:}
{:1_197:}
岩岩收貨~番屋企CHECK ! 個remote 用唔到 !入面好似比人拆過咁!
sigi 發表於 29-1-2014 09:56 PM

個remote 放系邊?我都留意到! 你個是啡盒未開的?{:1_197:}
回復  mushroom
我仲上左20�F博大霧取WM,點知唔得,
因為我好少出旺角,所以每次都想做晒D野
伏特加 發表於 29-1-2014 08:45 PM

你都好勁想拎成3件野,重死:60:
攞左啦 好鬼重
vin_tg56 發表於 29-1-2014 10:13 PM

開了,覺得黠?比想像中好或差? 另外Ching說有remote,在那?你有找到?
個remote 放系邊?我都留意到! 你個是啡盒未開的?
bin 發表於 29-1-2014 10:47 PM

開曬盒 個remote 係倉庫黑色保護果到! 我個remoto 花曬加用唔到! 入面ironman 透明膠張貼紙都唔係貼好 好似比人開過!
yes, extremely heavy! It almost hurted my hands with the packaging strings.
but the sets are r ...
bababa 發表於 29-1-2014 03:31 PM

i agree with u, ching. now HT just issued MK42 with Diecast? will it as heavy as PI one?:58:
開曬盒 個remote 係倉庫黑色保護果到! 我個remoto 花曬加用唔到! 入面ironman 透明膠張貼紙都唔係貼 ...
sigi 發表於 29-1-2014 11:09 PM

thanks, ching, i check check sin. 你指背之膠片? 你交收時啡箱巳开?
開曬盒 個remote 係倉庫黑色保護果到! 我個remoto 花曬加用唔到! 入面ironman 透明膠張貼紙都唔係貼 ...
sigi 發表於 29-1-2014 11:09 PM

你在那間買?:Q
你在那間買?
bin 發表於 29-1-2014 11:15 PM

X品 :47: 收貨啡箱無開 不過入面就好似比人攪過曬咁!
点解要倒轉睇?唔通有.............................
X品  收貨啡箱無開 不過入面就好似比人攪過曬咁!
sigi 發表於 29-1-2014 11:17 PM

但大店應不會亂來. 啡箱未開應沒事,開過一定看得出, 我找到個remote..可用,ok. thanks..:34:
系個底. 之前巳怪,找不到,以為沒包:52:
点解要倒轉睇?唔通有.............................
kenchi 發表於 29-1-2014 11:24 PM

唔通有???:Q
但大店應不會亂來. 啡箱未開應沒事,開過一定看得出, 我找到個remote..可用,ok. thanks..
系 ...
bin 發表於 29-1-2014 11:31 PM

我就係用唔到~拎出黎睇個陣己經花曬 我換埋電子試 都唔得!