Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] Play Imaginative 鐵甲奇俠 Ironman Mark 7 試拍(相片也感受質感)-新加玩具報告link

回復 48# bin

我未開呀,無時間同埋諗緊點放,當初無入ht mk7就係因為唔想入2隻
回復  bin

我未開呀,無時間同埋諗緊點放,當初無入ht mk7就係因為唔想入2隻
whitedol 發表於 28-1-2014 01:45 PM

隻figure就有位, 但連armor就放唔入柜, 耍放在外面了:ice:
needs better photos and poses.
Macross長谷有洋 發表於 28-1-2014 01:21 PM

好:34:.............................
回復 25# KIMMAN1015

我果隻都有,好礙眼,已用暴力拔出,原來內里塗了膠漿黏住,唔預我地拔走。暫時未見有乜惡果:69:

仲有,我果隻所有保護電心膠舌開盒己沒有了,各師兄的呢?
CHing見你都買了, 慢慢玩, 你之後會再拍些靓圖分享?
bin 發表於 28-1-2014 02:12 AM

我無買丫師兄@@ 你意思指我ICON果隻? 如果係既話 果隻係HT既MARK7黎
我就係係抄價果陣時忍唔住買左隻HT既MARK7 之後就中左IM毒:unhappy: 如果之前有留意到PI呢隻IM,可能我都會諗買PI果隻好過,不過依家都有隻HT既MARK7 就無左考慮買唔買PI呢隻既心態,始終同一隻:oh: 等你發靚圖丫師兄!:$
回復  KIMMAN1015

我果隻都有,好礙眼,已用暴力拔出,原來內里塗了膠漿黏住,唔預我地拔走。暫時未見 ...
ilove12inch 發表於 28-1-2014 02:45 PM

保護電心膠舌我開盒時也無,PI沒预!:oh:
你把背膠拔出,小心磨多會花:70:
我無買丫師兄@@ 你意思指我ICON果隻? 如果係既話 果隻係HT既MARK7黎
我就係係抄價果陣時忍唔住買左隻HT既 ...
tiikly 發表於 28-1-2014 02:48 PM

我以為你有買PI. HT & PI各有長處. 你HT食炒價最少25魚. 之前HT開訂MK7,我仍沒喜歡ironman. 見到都無訂, 後侮:$ 25魚太贵,我吾追  .:79:
新post在第1页,一按入來方便D
bin 發表於 28-1-2014 12:59 PM

原來係咁, 唔講唔知。
回復 68# mushroom

Oh CHing未post過?或沒留意過?:58:
回復  mushroom

Oh CHing未post過?或沒留意過?
bin 發表於 29-1-2014 09:16 AM

未試過咁, 回覆不排最後出。
睇到師兄圖就放心哂 今晚去拎:35:
睇到師兄圖就放心哂 今晚去拎
vin_tg56 發表於 29-1-2014 11:10 AM

是的, 這件嘢比想像好. 今晚慼受下它的手感,再與大家分亨一下:57:
我今日都攞咗, 不過仲未開
頭先攞番屋企嘅時候, 手都軟埋...
真係好重手!!
joehui 發表於 27-1-2014 10:12 PM

yes, extremely heavy! It almost hurted my hands with the packaging strings.
but the sets are really worth the price and the figure is just "too  cool" with it's diecast metal !
I think it's correct to use metal for Iron man series. It's welcomed HT can release this line all with diecast metal.
剛取貨,初初以為同隻金7差唔好大少,原來差好遠,說大盒又唔係,總知不能抱住走,又真係幾重,之後去埋頑仔取埋十週年阿瞬,一鑊過,拎上車途中換左7,8次手:80:
剛取貨,初初以為同隻金7差唔好大少,原來差好遠,說大盒又唔係,總知不能抱住走,又真係幾重,之後去埋頑仔 ...
伏特加 發表於 29-1-2014 05:33 PM

仲可以行街, 好力!