Toysdaily 玩具日報

查看: 6869|回復: 43

[分享討論] 想問大家覺得邊隻Batman scale 似電影多些

心郁郁想入armory,但望落個頭總是唔係好似。

但如果另外一個咁又好似肥得濟......
雖然我無入過Batman, 但都有睇各位師兄既batman post
我覺得DX12係最似的了....
後面果隻DX02一黎個頭太肥二黎全身都係包同一隻料既膠...
有見過某d 某師兄既post話放得耐會裂wo....
既然MMS234 可以armory連Batman~~師兄就唔好再考慮喇~~
雖然師兄怕齋擺無癮~~但入得armory都真係display黎欣賞架姐~~

P.S. 無收HT人工~純粹鼓勵入坑:34:
師兄我見你都心大心細左好耐,要買就去馬啦,唔買就唔好再諗,如果唔係盞搵自己黎搞{:1_206:}
雖然我無入過Batman, 但都有睇各位師兄既batman post
我覺得DX12係最似的了....
後面果隻DX02一黎個頭太肥 ...
irontuba 發表於 8-1-2014 11:53 AM

你在放毒{:1_200:}
師兄我見你都心大心細左好耐,要買就去馬啦,唔買就唔好再諗,如果唔係盞搵自己黎搞
Bat 發表於 8-1-2014 11:56 AM

俾你發現了{:1_201:}
Sorry師兄,我會答 1:4 batman最似電影入面既batman...:67:
Sorry師兄,我會答 1:4 batman最似電影入面既batman...
tony2013 發表於 8-1-2014 12:18 PM

咁我又有新方向了……………………
DX12 ...:43:…左面個batman個頭型怪到呢~~~
Sorry師兄,我會答 1:4 batman最似電影入面既batman...
tony2013 發表於 8-1-2014 12:18 PM

絕對同意, 呢隻絕冇後悔入...
haha...我都好同意1:4係最正的~~
最初開訂時未玩HT...所以錯過了....
依家Y拍個價又令人卻步....唉....
HT1比4出之前我會話DX12最完美.......
肥果隻放棄罷啦:76:
1/4 唔駛諗~一定係1/4最靚
1/4 唔駛諗~一定係1/4最靚
sonsonsun 發表於 8-1-2014 01:07 PM

除了大隻左, 師兄覺得個batman 頭分別在那裏?
haha...我都好同意1:4係最正的~~
最初開訂時未玩HT...所以錯過了....
依家Y拍個價又令人卻步....唉....
irontuba 發表於 8-1-2014 12:31 PM

或者會出 dark knight 版呢,  換後生頭雕。
1比4主要係身型同頭雕,而且甲都好仔細,基本上已經係當代最好……