Toysdaily 玩具日報

查看: 10056|回復: 13

[個人收藏] 今日玩EX瞬,四小強集结

之前先開紫龍,今日先的起心肝開阿瞬{:1_202:}順便開櫃攞埋星矢,一輝嚟個四小強大集結{:1_220:}小弟吾係太愛阿瞬,所以遲遲末開,今日開嚟發覺都好正吓:(

[URL=https://imageshack.co
m/i/jm9ahgj][/URL]

玩咗成個下午,最後入神櫃,多謝觀看:77:
頭像被屏蔽
回復 2# kiki33
師兄攪錯了,佢地5係舉手係揮拳,想表現熱血嘅感覺{:1_203:}
最鍾意紫龍!
講真, 4子出得最好係仙女,
仙女 > 一輝 > 紫龍 > 星星
希望冰河有突破
回復 5# denniskwong

原全同意師兄講法:77:,超期待冰河:$
回復  denniskwong

原全同意師兄講法,超期待冰河
blackrx188 發表於 3-1-2014 11:34 PM

希望2014黃金+5子完夢就算, 冇精力追了...
正...
冰河仲未公佈...
雖然有灰圖睇左...
希望下年可以出埋快D完左EX...
回復 7# denniskwong

師兄有冇訂冥双子,天猛星,好似幾正喎:shiny:
回復 8# 小堅

Ex有排都末完呀師兄,嚟緊冥黃金,三巨頭.............:help:

師兄有冇訂冥双子,天猛星,好似幾正喎
blackrx188 發表於 5-1-2014 02:51 PM

冇, 冥雙子訂價都7魚幾, 已經唔係正常價.
天猛我又覺得幾好, 不過唔想又儲多樣野
咪鬼訂,買亞洲版咪平D,,,
回復 11# denniskwong
小弟都冇訂E2隻,睇吓到時忍吾忍到手{:1_219:}
小弟都冇訂E2隻,睇吓到時忍吾忍到手
blackrx188 發表於 6-1-2014 11:55 PM

撒卡都還可以...三巨頭就免了~