Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 2014年12月 超合金魂 勇者王 GAOGAIGAR (官圖P46)

mythsgod 發表於 28-12-2014 07:46 PM
直接使用信用咭資料找數, 風險便是信用咭資料容易被盜用, 這情況下被盜用, 銀行只會追咭主找數, 比較沒保 ...

我都唔知咁危險,多謝告知,我都轉用PAYPAL俾錢好了,而且可以用返信用咭匯率,唔駛跟paypal兌0既匯率
謝謝各位ching,今次又買到平玩具,又學到野!太正了!
我想問有冇人起ny訂左,知唔知出貨未,我見佢寫住大約27日
跟呢個POST表面學會訂平GX68:p
但.....
:75:
學識O係日網訂野就等如...... :Q
AmiAmi已出貨.
EMS既朋友應該呢一兩日有.

我龜速SAL中,其實話龜速,應該一個星期左右都有.
果然Yen跌有助玩具出口,港版批價幾時捨得減。

唔會架啦,始終唔係個個會上網買,同埋鐘意現貨拎上手  發表於 29-12-2014 01:43 PM
leawong 發表於 29-12-2014 10:47 AM
AmiAmi已出貨.
EMS既朋友應該呢一兩日有.

原本揀SAL,但見同EMS爭1000日圓,最後揀EMS,快啲收到

我係揀SAL寄的,不過佢覆我要用EMS寄......  發表於 29-12-2014 12:48 PM
想請教一下....
運費O個D係唔係即時就SHOW到出黎?
如果合運O個D又點計....
驚好亂....
想連V電一齊買..唔益D炒家><

唔係架,落左order之後再寄email俾你先知運費  發表於 29-12-2014 01:41 PM
BANDAI肯花錢隆重宣傳GX-68 GGG真的有道理, AMAZON價已經由20% off變成沒有折扣.
睇返冇乜宣傳的GX-66 G7和GX-67 愛干達號, 仍然插水中.
mythsgod 發表於 28-12-2014 07:41 PM
建議師兄使用 PAYPAL 吧, 比較安全有保障, 反正免費申請, 如果加 CREDIT CARD 到 PAYPAL 後, 未更改過任 ...

請問一下師兄, 一CLICK 去PAYMENT 果版可以揀 "Pay with my PayPal account" 同 "Pay with a debit or credit card". 如果用"Pay with a debit or credit card", 會直接輸入credit card 資料, O甘樣係直接由credit card俾, 還是PayPal 用佢個rate 俾左, 再charge credit card 呢(即俾多一重手續費)? :64:
頭像被屏蔽
mythsgod 發表於 29-12-2014 03:31 PM
"Pay with a debit or credit card" 使用發咭銀行匯率, 只有發咭銀行會收取閣下的手續費, 但購物網站會存 ...

明哂! 多謝師兄解釋!

收到e-mail話ship緊了,EMS是一個星期內有貨嗎?
頭像被屏蔽
點解次次上去都是SOLD OUT,:time::time::time: