Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年3月 SR超合金 勇者王 GENESIC GAOGAIGAR (官圖P22)

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG:$
b記,你好嘢,{:1_213:},請收錢喇:77:,唔該:$
詳情仍未公佈
stonekeung01 發表於 23-8-2013 06:05 PM

"SR超合金史上最大最強ITEM始動"
即9成是
"SR超合金史上定價最貴ITEM始動"

如果定價真的差不多一萬日圓, 結果會是:
由於玩家一向玩開跳樓SR超合金, 咁貴個個都唔買, 更加唔會訂, 點都睇定D, D鋪見到咁貴的SR超合金都唔敢入, 代理成手貨唯有賤價畀大戶散, 街價一定平到笑
GGGG 銀包變成光吧!!
拜託至少23cm高

別說日幣3萬

日幣6萬我照買

勇者王GGGG豈有比ex合金getter小的道理
回復 109# redfish

定價一萬日元都照訂

又出一只,剩下SRX, G7, Gaiking The Great, 超重神, 古鐵巨神, GaoFighGar, Big-O.

2009年笨大的十大機械人合金魂商品化希望的投票結果

1位 金毛獅王 (出合金魂) / 大王者 (出合金魂)

3位 飛影 (出合金魂)

4位 宇宙大帝 (出合金魂)

5位 SRX

6位 帝皇萬能俠 (SR合金)

7位 Gaiking The Great

8位 泰坦3 (出合金魂)

9位 G7

10 Getter (SR合金)

2012年笨大的十大機械人SR合金商品化希望的投票結果(排名不分先後)

超重神God Gravion

古鐵巨神

天元突破 (SR合金)

巨靈神 (SR合金)

帝皇萬能俠 (SR合金)

勇者特急 (SR合金)

Gunbuster (SR合金)

GaoFighGar

Genesis GaoGaiGar(出SR合金)

Big-O

今次回避不能呀!!
[quote]詳情仍未公佈
stonekeung01 發表於 23-8-2013 18:05

Super Robot 超合金史上
最強•最大 item 始動

好想知。。。到底個“最大•最強 item“意思係指乜??係指GGGG哩只產品?定還是GGGG今次件玩具入面嘅配件?好心急想快啲有新消息呀!
搞咁耐都唔出,肯定唔係技術問題,係市場策略,唸住點樣賺到盡,餓我地耐D就乜價都入.出9萬幾個版本.....最強最大既坑等大家入呀,哈哈哈.
有本事出埋Goldion Crusher丫∼笨∼大∼
:p

回復 117# 鴨仔

其實出一支唔同比例但合用的Goldion Crusher做追加set都ok wow (姐係大過 Goldion Harmmer 少少啦)
甚至做返果三架艦合體似乎都唔難....最好有埋爆鎚effect.....

「月讀」, 「日霎」, 「建速」 三隻分3 pack出我都吹佢唔漲, 入!

有時D野志在"有", Goldion Crusher的size....比例已經係後話.......
有本事出埋Goldion Crusher丫∼笨∼大∼
鴨仔 發表於 26-8-2013 01:30 PM

我估最大item可能就係咁...主體一set; 翼/鑽頭/武器一至三set.....:44:
好彩無買開.....,應該可避過一劫!
最大最強既!!!!!!!!!!!!!!!!!!盒!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahhaha