Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2014年3月 SR超合金 勇者王 GENESIC GAOGAIGAR (官圖P22)

回復 61# mudwk

GaoGaiGar                          全高:31.5m
Star GaoGaiGar                  全高:38.5m
GaoFighGar                        全高:31.5m
Genesic GaoGaiGar            全高:31.45m

GGGG設定上比GGG矮一點點,如果SR合金有要照設定來作的話
可能只會跟GGG差不多大
如果跟SR勇者王系列既比例,GGGG比GGG起碼大一半,咩有20CM高?咁真係最大囉
mudwk 發表於 24-8-2013 09:30 AM

咁真係好正喎!!!!!!
入唔入好呢.....
都係再等合金魂, 希望笨大你早日完我此夢....:love:
回復  mudwk

GaoGaiGar                          全高:31.5m
Star GaoGaiGar                  全 ...
til520102 發表於 24-8-2013 10:13 AM

多謝師兄更正。岩岩搵到資料不過同師兄既有啲出入,GGGG係 37M高,咁計法成品應該同SR帝皇差不多高。唔通係把頭髮扯高左?:x
where is it...? wish this release soon...

咁真係好正喎!!!!!!
iamfinethankuuu 發表於 24-8-2013 10:14 AM

如果有埋goldlion crusher部件就真係壯觀:*,那怕只係一部分
最大的SR可能指闊度
畢竟背包應該好大個
WOW WOW WOW!!!

我第一隻買既GGGG要出現了!
之前全部sr勇者王都pass就係為左留位擺佢 :^
今次要出手了{:1_214:}
要來的始終要來 !!!!!!! 買硬 !!!!!!!!!!
點解唔係出超合金魂呢?唉,如果出SR是否一定不能合體?
回復 45# RaymondSiu

勇者王final ova第7集
帥啊!!!最好別作分離機構了........這體積跟重量不是一般設計能夠維持的,如果又來的手舉不起來還是腰挺不直就好笑了..........但是期待好久了啊!!!!!!!!!!!!!!!!!太棒啦~~~
給銀包銀紙變成光呀!!!!!{:1_232:}
最大最強 {:1_225:}{:1_225:}
呢 4 個字...直擊我的要害
要害二連擊