Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: MAX

[玩具攝影] 捱得過PTU哩段日子 ● 人地先當你係真正既差人

如果想穿入褲頭嘅耳仔入面, 就要拆返晒D PARTS出黎嘍....
MAX 發表於 29-6-2013 02:34 AM

相超正,好神似...
我都有同樣問題,條皮帶係點樣扣埋?果兩個勾仔勾係邊?唔該晒!
套制服做工唔錯…
講真,我比較喜歡呢種銷售手法,
可訂可不訂,亦可以見現貨先決定買唔買,
咁先顯得呢間公司嘅實力,
唔駛一開始睇版要落訂,
出貨時唔似就要焗買。
相超正,好神似...
我都有同樣問題,條皮帶係點樣扣埋?果兩個勾仔勾係邊?唔該晒!
bentong214 發表於 29-6-2013 04:10 PM

個兩個勾都係勾o係銀色扣度{:1_228:}
HAHA~各花入各眼~
不過EB隻絕無神的確係經典~!
MAX 發表於 29-6-2013 02:36 AM

但我想要套衫, 唔知買唔買好
我幾like 揸水果張, 又想揸下水
頭像被屏蔽
但我想要套衫, 唔知買唔買好
我幾like 揸水果張, 又想揸下水
hongwohse 發表於 30-6-2013 12:06 AM

出面啲專賣1:6 Figure鋪頭有果件警察風褸賣,係淨警察風褸

基本上如果淨係要套衫,淺藍/白恤,深藍色西褲,風褸,條腰果抽野連埋對講機<--哩&#21874;裝備配件全部都可以散買

自砌一隻香港警察都得,唔一定要硬食隻PTU森哥,放且我覺得普通PC頂帽仲型過貝雷帽

香港警察我有兩隻雖然唔係自砌果&#21874;,一隻係舊時97年回歸前&#22021;綠色獵裝PC,另一隻都係97前淺藍恤PC,另外我仲有11隻SDU飛虎,遲&#21523;可能會搵埋隻SDU水鬼
警察制服好似幾好咁喎...THANKS MAX 令圖