Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 宇 宙 級 賤 人 : 強。行。插。入……… O_O

好!既然係咁,我今晚換野,順便接佢番屋企~
chinam 發表於 22-6-2013 08:27 AM

我做左你損友......................{:1_219:}
好標提!!!!!!!!!!!
Kinson007 發表於 22-6-2013 09:45 AM

係味引曬D淫蟲入梨????????????~ :p
回復  chinam

例必花........................................
darknight 發表於 22-6-2013 10:43 AM

我用眼鏡布抹都花,諗住唔會添~
我做左你損友......................
darknight 發表於 22-6-2013 10:44 AM

好野推介0者,冇傷肝~:73:
回復 18# chinam

可能係放公仔上去已經會花.... 加上我個公仔PK落去更加易花.....
雷神反而冇咁正~~~~~~~~~~~~~~~~~
回復 21# denniskwong

無錯............................... 隻LOKI無論戲服同武器都贏THOR...... 當然除曬衫THOR又高大又大隻. {:1_223:}
回復  chinam

可能係放公仔上去已經會花.... 加上我個公仔PK落去更加易花.....
darknight 發表於 22-6-2013 11:40 AM

我仲影埋合金玩具添,花咁實花緊lu~:73:
回復 23# chinam

好似貓大話齋, 玻璃係一個好選擇, 之不過奶白&黑玻璃係邊度入呢????? :o
新浦崗創興隔離有間玻璃店,幾草搞掂。

回復 25# catcat

敢問貓大, 你買L型一塊過,定係一塊正方型!!!!{:1_223:}
回復  catcat

敢問貓大, 你買L型一塊過,定係一塊正方型!!!!
darknight 發表於 22-6-2013 01:29 PM

小弟買16"X16",不過其實想要幾長幾闊都OK, 同師傅講就得。

提一提,其實係無奶白玻璃的,只有鏡:

但因為玻璃係淺青色,效果一般。

另外用黑底玻璃效果:

執完相無邊的,只要善用PS的LEVEL功能就得。
這個真係出得好好,返而VER.1雷神有D似貨車佬,

CHING 無入VER.2??
回復  chinam

好似貓大話齋, 玻璃係一個好選擇, 之不過奶白&黑玻璃係邊度入呢?????
darknight 發表於 22-6-2013 12:58 PM

玻璃都好,但係我冇故定影棚,要攞黎攞去就唔太方便啊~:73:
回復 28# DJ.tommy

無入,頭細身大好鬼怪。