Toysdaily 玩具日報

查看: 13460|回復: 40

[玩具攝影] 宇 宙 級 賤 人 : 強。行。插。入……… O_O

(以防PICASA恐圖: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.543546442368131.1073741862.100001383413606&type=1) 當第二次影LOKI近尾聲時才驚覺斗篷未插入….:oh:

痛苦: 又要再開壇重影; 快樂: 又有得玩了~ :71:
今次試一試Thor 第一集LOKI的主題。 “LOKI Reloaded~~~~~~”

--------------------------------------
其他少/無PS圖:73:

“趙雲回馬槍?!”:52:

“神棍無雙~”:68:

-------------
兄。弟。:79:

始終覺得杖遠勝於鎚…:$

THOR “離罩” (i.e.廣東話意思乳 房 和乳 罩 有距離)為人所疚病… LOKI貼面中看許多…:73:

往事只能回味:80:

反目成仇{:1_225:}

謝欣賞, 你的留言, 是我瘋狂分享的動力~~~ {:1_219:}
回復 1# darknight

darknight兄,頂你個晨帖~:77:
琴日見到loki,真係想買番~:73:

小弟係比"強行插入"吸引入嚟嘅.....

好彩無基情圖,只有兄弟雙人圖。:51:

師兄每次都用軟件加多效果,小弟自愧不如,讚呀!:71:
回復  darknight

darknight兄,頂你個晨帖~
琴日見到loki,真係想買番~
chinam 發表於 22-6-2013 07:48 AM

個人覺得LOKI算係HT上半年的住品,值得一入。

回復 2# chinam

多謝你頂我頂得巧施服~~~~ :D BTW, 千金難買心頭好, 買啦~~~~{:1_219:}

回復 3# catcat

我影得唔夠貓大好. 好似個地台反光我就時時做唔倒. 係味要用S型果D透光板?
BTW, 要用下特效遮醜/強化主題..... 但係都係向甘兄偷師. :*
我唔鐘意基味, 希望能表達倒兄弟反目個主題~ {:1_220:}
回復  catcat

我影得唔夠貓大好. 好似個地台反光我就時時做唔倒. 係味要用S型果D透光板?
BTW, 要用下 ...
darknight 發表於 22-6-2013 08:10 AM

OMG,打錯字..."無"同"係"都係  人火.....

小弟都唔想見到兄弟越牆。:72:
倒影只要買塊黑膠板便可,無甚特別。

不過小弟鐘意用黑玻璃,無咁易花。:64:

不過小弟鐘意用黑玻璃,無咁易花。
catcat 發表於 22-6-2013 08:21 AM

我果塊黑膠已經花左lu~:73:
回復  chinam

多謝你頂我頂得巧施服~~~~  BTW, 千金難買心頭好, 買啦~~~~
darknight 發表於 22-6-2013 08:08 AM

好!既然係咁,我今晚換野,順便接佢番屋企~:73:
個人覺得LOKI算係HT上半年的住品,值得一入。
catcat 發表於 22-6-2013 07:53 AM

確係正野!一貫HT出配角較靚嘅忠指!
:71: 正!! 可以遠與近多種角度欣賞, btw第一張唧斗篷同pose有d似曾相識. :he:
好標提!!!!!!!!!!!
回復 9# chinam

例必花........................................

不過小弟鐘意用黑玻璃,無咁易花。
catcat 發表於 22-6-2013 08:21 AM

但用左玻璃同背景板常有條礙眼的線, 但較高CONTRAST雖然看不見, 但就太人工化. 貓大有嘜建議?:o