Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Bruce Wayne with Kato suit : 估唔到貓貓都會比人毒...

KATO SUIT真係好精美 , $都係痛1次..可要搵過,,.套SUIT就跟你成世啦 ~~ :71:
兩個大師級, Masterpiece
一個整得靚
一個影得靚
十個讚, 爆燈{:1_220:}
即係幾貴???{:1_223:}
大大好正呀!請PM價錢!!!! 是限量品嗎???
有冇合金成份?
keithwu516 發表於 26-4-2013 01:52 PM

Yes, it come with metal parts!:p

各位師兄,家陣照顧緊貓女,抱歉今日不能一一回覆您們了。

先多謝大家支持。:64:

認真mode,KATO師兄為左渡小弟入CUSTOM MADE嘅世界,係用朋友價毒害我的,所以只可以同大家講,KATO係SIDESHOW賣比鬼佬正價要幾百美金。

不過靜靜雞話比大家知,KATO會比優惠隔離台的活躍會員。大家不用好似小弟咁識影相/會分享,只要係認真討論figure,都算係"活躍會員"架。
嘩, 真係無得"頂"! {:1_220:}
呢套 suit真係造工精美!
真人著嘅一樣!賣得呢啲價真係物有所值的!
:46:
回復 28# katoki.e

有幸今朝見到Kato大大,不過見你行色匆匆不便打擾:35:
我是一個窮人,買不起  {:1_225:}
建議貓貓兄換對靚鞋

好一套神物........
大師..............................................{:1_208:}
我很想買Kato兄的皮褸,可惜沒門路。請指教。
建議 HT 可以 跟 KATO 再合作一次

出 Batman Begins DX : KATO 西裝 + Batman Begins 時期頭雕 + Batman Begins Armor Suit

一定很多人買 {:1_226:}
回復 1# catcat

型男加正圖:71:
証明猫兄是有品味的猫 {:1_197:}