Toysdaily 玩具日報

查看: 31209|回復: 101

[玩具報告] Bruce Wayne with Kato suit : 估唔到貓貓都會比人毒...

Bruce Wayne with Kato suit : 估唔到貓貓都會比人毒...

講一講背景: 自從小弟一兩年前瘋狂玩自組後, 近期已經收歛了好多. 尤其是對於西裝, 玩到悶了累了, 因為每擺一個動作都要用非常多的時間打理, 平日把玩又會玩出摺痕, 麻煩的服飾...

所以一直都同朋友講, 以後唔玩西裝自組, 盒裝的西裝友也可免則免.

可能就因為咁, 所以某君就一直用魔鬼語氣: 玩過真係返唔到轉頭架~

今個星期, 小弟終於失守了...:no:

結論:

係咪好貴呀?   係, 好很貴!

咁值唔值先?   值! 尤其是您玩完真係返唔到轉頭, 日後慳番好多.

盒圖:

實物有幾DETAIL, 大家可以自己睇.

留意得1MM的衫鈕都係真野. 部份結構DOUBLE車線, 衫料簿到好似符番六分一, 擺動作時影響減到最少.

裇衫質地好靚, 袖口同領口上了獎, 挺得很, 無平價西裝衫領惡執的問題. 鈕門用獨門秘技, 磁鐵!

小弟用TTM-16(右), 不過KATO兄囑咐, TTM16手臂位太粗, 著西裝未夠好看, 最好磨一磨. 小弟懶, 拿出窄肩素體的手臂, 一換, OK~

右邊是TTM-16(已換幼手臂)

各位帥兄, 請請~

頭像被屏蔽
very good{:1_238:}ching 對皮鞋邊度買?
細節超贊!眼饞∼∼
真心正!但真心貴!
好正真係好正!冇諗過可以整得咁好!:love:
度身訂做到.... 嘩左出黎~~
套suit真係勁正,但個頭好像細了一點!!!
件老西好正~
忍~~~~~~~
正呀!  {:1_197:}
靓到无意见啊,猫大透露下几多钱得唔得?
Kato 既西裝 真係正到冇朋友 基於唔捨得 我只入了恤衫{:1_217:}
哇嗚哇阿阿阿哇哇哇哇哇壓哇哇哇哇~~~~~~:Q
正阿阿阿阿阿:handshake:
泥D素質頂天了阿
恭喜貓貓兄:$
請問係邊度入手同幾錢呀 ?
神物 !!!!!! :78:
大大好正呀!請PM價錢!!!! 是限量品嗎???
有冇合金成份?