Toysdaily 玩具日報

樓主: tsubasacamille

[個人收藏] 我的迷你板間玩具房(不定期更新∼P40)

早晨hehemimi兄....以家搬左d玩具落來、清潔返個房同櫃d塵就可以準備上架了!!
:43: 好嘢開始上架
:78: 早晨brothers
早晨Herpa兄..今朝d牛被殺後、今日都係打掃玩具房算{:1_229:}
:Q.............好期待display櫃珍藏呀.....:handshake:
早晨hehemimi兄....以家搬左d玩具落來、清潔返個房同櫃d塵就可以準備上架了!!
tsubasacamille 發表於 27-4-2013 10:14 AM

我同herpa兄一樣,好期待見到您上架後既帖,好似自已有份幫手上架般興奮……
:65: 早晨, 巴打...
早晨師兄...:65:
睇嚟大家好期待上架呀...............:DD
午安呀! tsubasacamille兄, 小弟都期待你的上架相:shiny:
各位好..原來大家甘期待小弟d野上架..:35:
星期六殺牛事件後、本來一心一意留係屋企整理玩具房..
但整到一半既既時候、主公下令出兵去攻打日本仔間1填超市...
小弟早上為左d大牛被殺以好傷心、家下仲要出兵去攻打1填、真係驚驚地:69:
到超市後主公叫我自己去行下、馬上一邊走一邊口不対心話吾好,
大仔可能知我去看車仔、一定要同我去{:1_205:} 、
原本以為可以買返架太陽能tomica車仔安慰下自己、
誰不知車就買吾到、大仔就買左個tomica停車場:47::47::47::47:
個日小弟全日傷忙慘重{:1_224:}{:1_224:}{:1_224:}、
主公就開開心心回宮.

好彩家下個玩具display櫃都算上左架....不過就係A柱玻璃托架:42:.
各師兄比D時間我:*
你好呀 樓主,
可唔可以講比我知個 batpod 呢種櫃係邊度訂造
我搵左好耐都唔見有
可唔可以 pm 我, 十萬分感激呀

回復 43# jy723jy

個櫃我全屋大裝修時,個朋友同我做架。
玻璃櫃下邊仲可以有其他收納…我個個3.5尺x5尺x5尺。
你出去傢俱鋪問下就ok.
各位好..原來大家甘期待小弟d野上架..
星期六殺牛事件後、本來一心一意留係屋企整理玩具房..
但整到一 ...
tsubasacamille 發表於 29-4-2013 09:26 PM

:26: 你都幾傷下......, 不過開心D啦{:1_226:} , 快D加油玩具上架啦
早晨herpa兄、
我d子彈今日復活了.