Toysdaily 玩具日報

查看: 150986|回復: 607

[個人收藏] 我的迷你板間玩具房(不定期更新∼P40)

其實小弟都係一個幾懶既人...半年前既野半年後都未郁過.
最近老虎忍吾住下令執野...否則全部12寸、超合金{:1_216:}
我都只好暫時封返防塵邊同求其甘執住先...

半年前係非常乱既状態

求其放入去

封防塵邊

客廳放BATMOBILE & BATPOD既櫃...大車剛剛放入去、遅D先補相....望住細車先{:1_208:}

:64: P.S:同其他ching比我玩具太少了...請各CHING 見諒.
好靚既展示櫃,家居装修同正正收藏,相信上架後大有作為,支持師兄更新

回復 2# hehemimi

:) c hing d玩具都正woo!!

:(我家中有2個小朋友、真係要係夜晩特登抽時間去上架、我會努力{:1_220:}
呀嫂真係睇貼, :61:支持師兄:52:
我隻乸day day都企圖郁我啲小三 :help:
我老虎只要吾太過火就好少理...:67:
我老虎已經放棄理會我d收藏了
遲下搬屋時要學大大整返個大展示櫃先得!
一塊過玻璃好正:shiny:
一塊過玻璃展示櫃{:1_221:}
樓主個櫃真係好正呀.........好多魔動王雙入呀............期待玩具上櫃照~{:1_221:}
回復 6# ahprc
我都係入紙申請左好耐老虎先比.:63:
因為要確保2個小朋友有活動空間、同有自己睡房.:56:
樓主個櫃真係好正呀.........好多魔動王雙入呀............期待玩具上櫃照~
ray文 發表於 14-4-2013 12:47 PM

魔動王雙入係因為老虎話放埋頭像好睇D...所以私底下應購左2隻:35:
魔動王雙入係因為老虎話放埋頭像好睇D...所以私底下應購左2隻
tsubasacamille 發表於 14-4-2013 09:05 PM

真係好呢, 難得另一半都咁識貨~{:1_235:}
:71: 個櫃好靚呀
:handshake: 等你擺好D玩具一定仲靚
回復 13# Herpa500

Herpa500兄個d先叫正、小弟個d簡直見笑...
老虎叫我留意隔離屋放盤、到時打通埋変玩具屋、叫我搬過去{:1_229:}

今日笑話一則:
我大仔見到個三一問我、baba点解個機械人要包尿片...:47:
你個櫃唔少野,拍得住可以開鋪頭,勁:71: