Toysdaily 玩具日報

樓主: sundaydriver

[玩具攝影] [大檸樂!]越嗒越有味既 ~~ SHF宇宙鐵人 SKYDAIN & GROUNDAIN 偽天地雙龍會

齋齋嘅post越嗒越有味道。:71:

不過第一張圖可唔可以再影落少少咁呢?:67:
滲線新貴就緊係佢啦!!!

仲有一隻深啡色!!
sundaydriver 發表於 9-4-2013 02:44 PM

如果滲多咗或滲出界,要用咩抹走佢而唔影響底色?Thx!!!:35:
齋齋嘅post越嗒越有味道。

不過第一張圖可唔可以再影落少少咁呢?
catcat 發表於 9-4-2013 04:55 PM

咪係!

TLS !
話晒都風月版丫。。。畀多張你勒!!
sundaydriver 發表於 9-4-2013 14:52

多謝齋哥 :64:

不過點解下面咁光既 :63:

琴晚果隻個價過左少少, 我幫你mon 緊另外一隻中古希望攪得掂 la :67:
多謝齋哥

不過點解下面咁光既

琴晚果隻個價過左少少, 我幫你mon 緊另外一隻中古希望攪 ...
bbf1125 發表於 9-4-2013 05:00 PM

唔好咁上心啦。。。。搞到我都唔好意思。。。:shy:
咪係!

TLS !
Garycharm 發表於 9-4-2013 04:58 PM

小弟係呢個情況下用開助語詞DLS,借問聲TLS點解呢?

TOTALLY DRIDRI STYLE??{:1_197:}
如果滲多咗或滲出界,要用咩抹走佢而唔影響底色?Thx!!!
pein 發表於 9-4-2013 04:57 PM

通常即時用棉花棒抹走就得,太大笪可以試下用少少白電油。。。
不過如果十秒內唔搞,其實都無得搞。。。
所以都要用得好小心。
:78:
不過如果十秒內唔搞,其實都無得搞。。 ...
sundaydriver 發表於 9-4-2013 05:11 PM

咩呀?你講緊乜野十秒呀?TLS!:78:
咩呀?你講緊乜野十秒呀?TLS!
常威 發表於 9-4-2013 05:18 PM

咩呀!!!十秒呀!!係十秒呀!!!咩事自己諗清楚啦!!仲要我講!!!仲望喎!!!:67:
不過如果十秒內唔搞,其實都無得搞。。 ...
sundaydriver 發表於 9-4-2013 05:11 PM

thx a lot~~~~~~~~~~~:71: