Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

回復 40# nesidoh

多謝你一直支持美玩版 {:1_226:}
回復 41# pandafung

機會應該好低, 不過好多外國仔借Duke Nuken隻腳比Terminator, 效果又ok {:1_236:}
(圖: thefwoosh.com "FuzzyBlueDemon")

腳來自NECA Duke Nuken
回復 45# sniperon99

相信係正常7吋大小 {:1_218:}
回復  pandafung

機會應該好低, 不過好多外國仔借Duke Nuken隻腳比Terminator, 效果又ok
(圖 ...
Assassin 發表於 26-3-2013 10:18 PM

Duke個手臂關節怪雞到冇朋友,唔怪得要俾人分屍
因為佢我先會進入NECA既世界~

感謝有心人開neca俱樂部:43:
回復 36# Assassin

{:1_220:}
等緊Kick ass,呢個禮拜會入埋州長:)
回復 55# SARU

水貨.....{:1_224:}.............
回復 57# Assassin
改左去FACEBOOK....:)
回復 62# Assassin

嘩!呢個改法好正wor!
支持一下Assassin兄Neca專區~ ^ ^
回復 69# samuellam
FB果邊對上一隻NECA 7"已經係VECTOR,
近期果D完全唔見...
定係要加佢好友先見到:49:
回復 64# SARU

為左可以食煙而整既失敗設計, 最差係唔符合人體比例, 不過我都照買 {:1_212:}
回復 65# 危險人物

整個Resident Evil 4系列都係神line, 多角色多配件高質素, 師兄有儲開RE4系列? 小弟都想見識下, 我當時未入行玩NECA {:1_215:}
回復 66# Sabertooth

影得好有動感 :p
受害者係咪lost既朋友? 師兄充份表演出mcfarlane點比neca追住黎砌 :p