Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [18/10更新: Predators, 18", Mego Style @P1] NECA 粉絲俱樂部

回復 20# edmondphk

edmond兄既圖各有特色, 勁 ! :p
回復 22# SARU

吹水係最重要既一環之一 :76:
龍隼真係平靚正 {:1_218:}
回復 23# pierreinhk

2013, 2014 旺 NECA, 你好快會一屋都係 {:1_224:}
支持Assassin兄

Assassin兄長期以來都是非常的關切NECA的動向的呢

小弟也自認是NECA硬橋硬馬的忠實客群:p
回復 24# dasw123

NECA D野應該好難炒得起, 因為合理價係NECA既一部份, 炒就唔買了 {:1_218:}{:1_218:}
回復 26# greendayaryin

睇你頭象你應該玩開電影版 {:1_220:}
回復 34# onetoy

近來真的變得硬橋硬馬...基本上八至九成NECA新推出的七吋玩具都會購入, 即使不太認識的也購入, 免得喜歡時買不了 {:1_224:}

PS3/ Xbox360 Bioshock Infinite 今日正式推出!! {:1_226:}

NECA figure已於兩個月前推出了 !! {:1_223:}
有Elizabeth及Boys of Silence
Elizabeth

Boys of Silence

NECA Bioshock Infinite 系列遲d仲有Motorized Patriot

萬分感謝Assassin大大:64:
回復 28# Assassin

呢set真係吾錯,我都入左,不過我更想要下series個泥漿生力啤,超吸引。

另外,如果Neca Terminator series生力啤跟返Predator Series既關節就好了。
:handshake:十卜!!!!!:$:$!!!:71::71:

真係好正,玩完州長即刻中哂毒
第二日撲出去買埋VECTOR~~:46:
真係好正,玩完州長即刻中哂毒
第二日撲出去買埋VECTOR~~
kawing9795 發表於 26-3-2013 02:22 PM

Bio隻兵?????????
我要pacific rim,唔知幾大呢