Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 老餅時光︰ 卡式帶大作戰 平成編

係 ...

PS 我唔知咩係 卡式帶, 小茂大大可唔可以講下係咩黎 ga ...
Vince 發表於 25-2-2013 11:17 AM
我都想知, 我連WALKMAN都唔知係乜, 可能係我太後生了
嘩! 多得咁緊要的~~~~~~~~~~~~~~~~!!
呢隻正!我都有入,但唔知要幾耐先出得哂D帶...
我覺得 D 帶正過隻音波好多 {:1_223:}
大大ge卡式帶收藏量十分驚人!!
不得不登入支持!!{:1_223:}
細個的時候,最中意的角色就系激光鳥啦
成千蚊野唔單只唔寫得剪,我還介意成千蚊野要自已剪,我就scan左,未print,暫時只print了能量box個粉紅紙,而樓的卡帶收藏好精彩呀
我都想知, 我連WALKMAN都唔知係乜, 可能係我太後生了
what 發表於 25-2-2013 14:49

{:1_203:}自從個POST出街後,好多大大(包括某版主都自覺變得年輕咗...真奇怪)
回復 20# waven

:handshake:多謝大大捭面~
樓主個post真係正如其他ching所言, 又正又靚呀.......十卜~{:1_226:}
回復 22# AJ

大大,粉紅色紙個效果好唔好? 有冇相睇?
回復 1# 茂利大魔王

Thanks for the post!!! :71:It remind me a lot of things, I had some cassette type transformers long time ago....:help:
講得無錯, 音波都係以walkman 來講最正.....:handshake:
so many cassettes...{:1_209:}
:( 有冇大大可以話我知其實我重有冇漏咗?
以我所知,應該只有 Linkin Park o既 金版音波係常人無法入手之外,應該冇出過啲特別帶....

http://mikeshinoda.com/2012/07/1 ... ndwave-transformer/