Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 特攝 Revoltech Bat Mobile

頭像被屏蔽
話就話迷彩係限定色

之不過出得咁差,當然無人買

相信佢個車轆轉得,一定好多人買
kaiwai 發表於 10-4-2013 01:54 PM

多唔多人買主要關顏色事,因為好多人買左至知唔轆得。

同埋點平都唔會$100,我估頂盡好似山口ironman咁

因為淨係配件,都起碼賣100................睇下星矢appendix幾粒膠波可以賣幾百就知
你咁問,相信都有留意隻 BAT MOBILE 吧

咁你係街見邊隻少貨D,邊隻貴D

咁你就諗到了

乜你 ...
kaiwai 發表於 10-4-2013 01:11 AM

有師兄話周街都大把迷彩,但包唔包括孤仔?Thx~
講得好,理論上應一早收晒call,實際上冇人收過call。
周街都大把迷彩,但唔包括孤仔。在孤仔訂咗的冇理由蝕訂金。
周街都大把迷彩,包括孤仔都大把。但佢又冇call過客,咁要鬧孤仔。
有師兄話周街都大把迷彩,但包唔包括孤仔?Thx~
講得好,理論上應一早收晒call,實際上冇人收過call。
...
ZARD 發表於 10-4-2013 08:19 PM

剛在三樓拿了, 佢話得一盒迷彩。
回復 259# mushroom
我諗......有冇得退訂算?
:no:
回復  mushroom
我諗......有冇得退訂算?
ZARD 發表於 11-4-2013 05:40 AM

我覺得應該D貨開始返左,你呢幾日可以上去問下。佢無擺出來賣,放係底,要問至有。
算係留俾訂客。
大家對“唔轆得”點解有咁大反應呢?之前嘅柯柏文同大黃蜂都唔變得身喇,咪一樣咁正!!
大家對“唔轆得”點解有咁大反應呢?之前嘅柯柏文同大黃蜂都唔變得身喇,咪一樣咁正!!
歪勾 發表於 11-4-2013 01:44 PM

上次柯柏文要就番個機械人O既造型, 變唔到可以理解. 但架車個轆技術上絕對可以造得到, 估唔到佢咁都唔做.....
上次柯柏文要就番個機械人O既造型, 變唔到可以理解. 但架車個轆技術上絕對可以造得到, 估唔到佢咁都唔做 ...
goldwater 發表於 11-4-2013 02:29 PM

可能想用返個ball joint, 可以用手檸, 已經比想像中好
回復 264# mushroom
我自己2隻色都有買
就我個人而言 e架 bat mobile 比較偏向擺設
而我自己又唔會拎住架bat mobile 4圍轆4圍玩

所以個轆轉到當然好, 但轉唔到都冇咩特別可惜{:2_257:}
回復 263# goldwater

師兄講出小弟心聲 {:1_212:}
回復  mushroom
我自己2隻色都有買
就我個人而言 e架 bat mobile 比較偏向擺設
而我自己又唔會拎住架ba ...
神打魔帝 發表於 11-4-2013 03:25 PM

比起maize, 我都覺得擺設多

你係咪都覺得黑色有feel  d?
回復 267# mushroom

係, 黑色實物係靚d,
果時官圖既迷彩都唔錯, 不過實物隻色太膠:56:
可能因為我有幾隻黑色了, 所以都期待迷彩色版, 不過就等到依家都未有得拎. >.<
可能因為我有幾隻黑色了, 所以都期待迷彩色版, 不過就等到依家都未有得拎. >.
jeffloh 發表於 12-4-2013 03:00 PM

依家應該有吧………………………………