Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 特攝 Revoltech Bat Mobile

今天去拎了黑色, 迷彩因為是在公司附近訂所以下星期上班先再去拎了.
感覺外型同比例上都唔錯(唔似某一d品 ...
jeffloh 發表於 30-3-2013 11:47 PM

hotwheels定 maize車身太短?

我對比例唔太識睇.............
回復 221# kevchan1103
你就好啦,咁都留意到成棟黑色當中有迷彩。
想問下有冇師兄記得呢隻孤仔收幾錢訂?我張單前面機印收$50,後面手寫收$100,搞到我都亂左{:1_224:}
想問下有冇師兄記得呢隻孤仔收幾錢訂?我張單前面機印收$50,後面手寫收$100,搞到我都亂左
全職玩具獵人 發表於 1-4-2013 04:10 PM

我的是50…………………………………………
想問有冇師兄收到孤仔call話有迷彩?其實佢有冇call過人?Thx~
想問有冇師兄收到孤仔call話有迷彩?其實佢有冇call過人?Thx~
ZARD 發表於 6-4-2013 07:20 PM

我訂左架黑色都仲未call我……
我係葵芳訂{:1_207:}
周街都係貨wo......
ZARD 發表於 6-4-2013 07:20 PM

我都無…………………………
我上星期二去過葵芳弧注不過佢話未有貨, 話會打比我不過到今日都未收過佢電話...遲d會再去睇睇不過下次應該出返旺角訂好了....
我上星期二去過葵芳弧注不過佢話未有貨, 話會打比我不過到今日都未收過佢電話...遲d會再去睇睇不過下次應該 ...
jeffloh 發表於 7-4-2013 12:08 AM

我係旺角訂, 情況一樣……………………
我上星期二去過葵芳弧注不過佢話未有貨, 話會打比我不過到今日都未收過佢電話...遲d會再去睇睇不過下次應該 ...
jeffloh 發表於 7-4-2013 12:08 AM

我去o左九龍灣孤主訂,上星期二去仲未有,話過幾日會有,但係到而家都未收到call,諗住星期一去旺角睇o下有冇貨
我去o左九龍灣孤主訂,上星期二去仲未有,話過幾日會有,但係到而家都未收到call,諗住星期一去旺角睇o下 ...
lagann 發表於 7-4-2013 12:14 AM

唔同分店既單都可以提貨?
唔同分店既單都可以提貨?
198929 發表於 7-4-2013 01:09 AM

之前訂其他野個時(好似係figma)問過九龍灣店員,話有單可以去其他店拎,冇單就要返去訂個間俾電話
近排碼頭罷工,唔知會唔會有影響......
其實佢有冇打過電話俾人,個感覺唔多似有?
黑色都冇call過人咁,似旨意D人到時到候自己上去。
我第一次在孤仔訂野,可能緊張咗D。Sorry~
近排碼頭罷工,唔知會唔會有影響......
其實佢有冇打過電話俾人,個感覺唔多似有?
黑色都冇call過人咁, ...
ZARD 發表於 7-4-2013 08:52 AM

我都係第一次訂野,都係自己上門問佢有得取未(黑色已取)
明明佢好得閒睇舖都唔係call人:26: