Toysdaily 玩具日報

查看: 13635|回復: 38

[玩具報告] Caltek CHRIS COSTA Trainer P2強化ASAP ring 多圖…慢入

霸個位先

由於羅正各大真槍槍件生產商既版權  ,所以各附件都出得好吾錯,其中有幾樣問題,電筒,長短火彈匣既快拔,個扣同條皮帶非常之fit,而個扣係可以拆出黎既,建議先穿好皮帶上褲試位再裝,個扣用兩支針頭甘幼既膠訂固定,我整斷左兩個,要用AA癡返。另外支槍槍管同槍嘴先天性彎曲,都吾知點搞。

衫同帽既花還原度高,最正既係件外套,雖然我無著。。。

聽日上相,太眼訓了。。。

頭雕好過個辦

帽同衫印字清楚

鞋做功一般…我個隻仲有膠水痕,不過都打算做舊化,無所謂。。。

師兄哩位0羊人來?:?
回復 2# FRX-00
:?我都想知..........
回復  FRX-00
我都想知..........
EDMONDLUN 發表於 28-12-2012 12:35 AM

我都想知..........    :help:

Megpul之前既御用Trainer,Megpul專門生產真槍改裝件,亦有副廠Megpul PTS專門生產同款汽槍改件。
近年出名之作為Masada步槍,後因無生產能力而將全套技術,賣比雷明登槍廠,槍名改為ACR

Megpul之前既御用Trainer,Megpul專門生產真槍改裝件,亦有副廠Megpul PTS專門生產同款汽槍改件。
近年出名 ...
poonad 發表於 28-12-2012 12:37 AM

Thanks CHing.........where can get this figure? :64:
街有賣,不過貨吾多…我個時訂都8xx,算幾貴,但有愛。。。
支持兵人,師兄有冇都幾張相呢唔該:71:
支持兵人,師兄有冇都幾張相呢唔該
Oldcat 發表於 28-12-2012 12:52 AM

貓兄想要邊張?
貓兄想要邊張?
poonad 發表於 28-12-2012 12:53 AM

有得簡•••••半身,全身,頭雕,鎗close up ... 有勞了:64:
認真毛••想睇多figure幾個角度, d 槍係咪咁正,師兄隨影就得啦:77:
有得簡•••••半身,全身,頭雕,鎗close up ... 有勞了
認真毛••想睇多figure幾個角度 ...
Oldcat 發表於 28-12-2012 12:58 AM

貓兄請笑納,其他配件聽日再post。。。老虎催訓覺,吾係兵都吾比玩。。。
貓兄請笑納,其他配件聽日再post。。。老虎催訓覺,吾係兵都吾比玩。。。
poonad 發表於 28-12-2012 01:42 AM

Ching... where did you order it?:64: a very nice 兵人 set with licensed accessories...:35:
poonad 發表於 28-12-2012 01:42 AM

頭雕,對boot ok 喎:71:

頭雕,對boot ok 喎:71:
Ching... where did you order it? a very nice 兵人 set with licensed accessories...
jerrytang617 發表於 28-12-2012 02:19 AM

去皆旺, 現時點睇睇, 昨日都見到但貨唔多:78: