Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 《革命機 VALVRAVE》第24話(終)「未来への革命」(嚴重劇透,慎入)

OP係好聽,對我嚟講亦係唯一好過銀河機攻隊嘅地方,暫時。。。
鷹頭獅 發表於 15-4-2013 07:50 AM

OP正係應該嘅... 睇下邊個唱先啦...

第1集夠血腥~~~~:69: 第2集主角有GEASS能力~~~部機又切腹自殺都冇事~~~{:1_215:}
第1集夠血腥~~~~ 第2集主角有GEASS能力~~~部機又切腹自殺都冇事~~~
黑色三連敗 發表於 26-4-2013 09:00 PM

佢為咗爆seed先剖腹(我覺得係)。。。
我已經轉咗睇白毛喇。。。今集佢勁到一條友玩謝一艦人(一個人到睇唔住,呢啲世界警察唔要都擺);下集似乎挾住班學生迫主角埋自己推。。。
第1集夠血腥~~~~ 第2集主角有GEASS能力~~~部機又切腹自殺都冇事~~~
黑色三連敗 發表於 26-4-2013 09:00 PM

切腹見把刀穿過動力爐,應該係因此而開大技
夠哂冇章法,睇幾時玩爛哂,學EVA拍手掌收工:DD

第三集尾有D疑問,咁係米吸咗血係迷就收咗紅彗星做靚?
另個個湘南爆走我以為係Frouze:DD

其實Dyson  Sphere應該同外界隔絕,自給自足,而家同衛星七號冇分別。:o
依套應該你搞笑片呢...
佢為咗爆seed先剖腹(我覺得係)。。。
我已經轉咗睇白毛喇。。。今集佢勁到一條友 ...
鷹頭獅 發表於 27-4-2013 05:07 AM

白毛勁到離晒罩~~~成個RAMBO咁~~~有佢~~~仲駛乜要軍隊 {:1_237:}

我覺得俾人咬過就有資格駕駛部革命機~~~{:1_224:}
切腹見把刀穿過動力爐,應該係因此而開大技
御姐喵 發表於 27-4-2013 05:21 PM

個動力爐又唔爆先好野~~~~{:1_214:}
夠哂冇章法,睇幾時玩爛哂,學EVA拍手掌收工
Panzer 發表於 27-4-2013 05:44 PM

又可能係一套好有深度既動畫~~~~{:1_214:}
第三集尾有D疑問,咁係米吸咗血係迷就收咗紅彗星做靚?
另個個湘南爆走我以為係Frouze
Panzer 發表於 28-4-2013 06:53 PM

我覺得係~~~要駕駛革命機一定要被咬~~~咬完就係自己友~~~{:1_214:}
又可能係一套好有深度既動畫~~~~
黑色三連敗 發表於 29-4-2013 08:36 PM

有深度。。。佢如果最後搞到好似罪惡王冠咁就真係{:1_229:}

我覺得係~~~要駕駛革命機一定要被咬~~~咬完就係自己友~~~
黑色三連敗 發表於 29-4-2013 08:42 PM

應該係,如果唔係咁之後啲三四五號機邊個揸
我睇左3集都唔知做緊咩{:1_224:}