Toysdaily 玩具日報

查看: 23710|回復: 28

[玩具攝影] 牙狼系列個人暫時完坑攝影集~(TV第三季如有模型化則此坑再開!)

由於心滅與雷皇實在太過大隻,就算收入亦無位可以擺~所以這兩隻PASS~:67:
風雲騎士由於實在太冷門亦不打算收入~

PS:以下众魔戒騎士們均經過各種程度的身材比例調整和可動改造~部分可能與販通商品有較大出入&請勿暴力把玩您手中的那隻喔~:43:

閒話不多說~去圖咯~每位均有 站姿/咆哮(其他動態)/武器使用動態 三張~牙狼的其他形態各一張~轟天&大河兩張~最後加送扎魯巴一隻~:58:

GARO閃光騎士已經出了嗎??
D相影得好靚:shy::shy:
D打燈真係一流:46::shiny:隻隻都影到型一型:love:
大大好強:71:
型到爆!!!好毒號!!!
影得真係好正:71:
可惜第二季既劇情令自己失去了不少熱情,否則可能都會儲哂呢條Line...
希望第三季有突破:)
無睇開呢套嘢,不過師兄啲相真係影得好正,師兄真係太厲害啦!
洗唔洗影到咁型:$~~~~~~~~~~~~
呢個SERIES 真係好型! :71:

大家對牙狼同絕狼既QC都頗有怨言 所以我都唔敢入

淨係買左雷鳴騎士同暗黑騎士 訂左風雲騎士:43:

*****黑牙狼真係好正:D不過個價接受唔到:die:********
啲相好正,btw。。。

啊!!!bandai幾時先肯再販白夜啊!!!!
影得真係好正
可惜第二季既劇情令自己失去了不少熱情,否則可能都會儲哂呢條Line...
希望第三季有突破 ...
zero2443 發表於 24-10-2012 07:04 PM

But all original actors/actress will not appear in Part III... :(

And, top fans of Garo present! :$
啲相好得!!!!!!!! :$:$:$:71:
真係正, 師兄攝影高手!!!
正~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
自己UP下~出面已经比新闻淹没嗮,,,,:50: