Toysdaily 玩具日報

查看: 10953|回復: 7

[玩具攝影] SIC 仮面ライダー 新1號

帶呢隻新1號返屋企, 完全係因為鐘意佢既外型. 覺得紋路細緻, 比例亦做得好好.

配件總共有四對手首, rider punch effect, rider kick effect, 同地台. 個人覺得手首如果有多對打開會更好

其實洋蔥頭最滿意既係呢隻 SIC 係可以好輕易就做到招牌姿勢. 反而, SHF 係呢方面較差。

最後希望離緊既新2,V3 同 怪金剛都會保持到今次既水準.
頭像被屏蔽
之前已經賣晒所有S.I.C.,諗住唔再玩呢條line,點知出呢隻新1號,又令我再次入坑:help:
多謝師兄分享!
自己無玩SIC,師兄post果四隻都覺得出得幾靚.
其實如果翻出全部2•0都好起碼擺起嚟歸一。不過師兄最後嗰張嘅ZX而家天價了,想歸一有D難道
mythsgod :  我都咁希望, 後追舊既又貴, 可動亦差好遠..
roywong : 我就剛剛入坑.............
KAIXA-913 : 因為 super-one 開始出得靚.........所以..........
ryu4103 : 新一同其它三隻Body 係唔同, 我怕笨大又用呢個新 body..........唉...........
Support as a toip SIC fans! :71:

I'm satisfied with it but the head seems a bit smaller... :(

Still miss 2 to collect the full set for SIC (except Decade and Diend)... :56:
抽水一貼