Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 聖衣神話十周年計劃---雅典娜聖衣(12月發售)(官圖P11)

慢慢睇定d先~ 肯定大把貨
今日行信和見到出左即入,2樓孤扭話得返兩盒散貨998,地台278,怕第時俾人炒到hihi又無得揀,諗都唔諗即刻放 ...
selmers2 發表於 12-12-2013 11:36 PM

Y拍都好多低於 9魚, 可以等一下.

前面 C-hing 那裡地台有1魚半? ok 可以接受.
昨晚4大場都有呢個價, 但又鬥而不破, 睇嚟各大店主都有上來
what 發表於 13-12-2013 10:45 AM

睇下d貨擺得幾耐,今次多到通街都係
    上黎收風唔出奇,不過
爆飯返左貨重塞到成個門口都入唔到....
回復  danielon
宇宙來了 發表於 13-12-2013 02:36 AM

咁應該出去有得攞吧~~THANKS
頭像被屏蔽
信和好多貨
全部 狗狗發
回復 426# giogiohk
呢個價成十算,係店舖仍在試水溫吧, 以第一兩日出黎計, 最多9魚應算可入貨, 但過多一星期就實可以遲買平幾草
回復 415# mythsgod

Haha原來如此∼ 唉如果淘孤早d換Ivy就好啦,記得果時拎隻缺件Play Arts改武士batman去換,果位哥哥態度“好”到呢...直情唔想理咁! 話時話隻野而家仲未有,追咗幾次旺角總店都係等:42: 睇怕要去到下年佛誕{:1_206:}
回復  mythsgod

Haha原來如此∼ 唉如果淘孤早d換Ivy就好啦,記得果時拎隻缺件Play Arts改武士batman去換 ...
Lemonfai 發表於 13-12-2013 02:47 PM

四眼返去陶孤換佢過來mk啦:love:
9魚幾比起冥王我覺得都係太貴...
回復 430# denniskwong

其實唔好咁心急就唔會成日俾D奸商睇住黎食
依隻就算買唔到都仲有OCE同埋再版
日版九草五魚入手完結我嘅神話之路!{:2_309:}
大把貨, 信和間間都有現貨
最平9魚找廿皮
貸源充足 價格一定不會炒上 我等!
我都未買我都係聽咁多位師兄既意見再等等先