Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 聖衣神話十周年計劃---雅典娜聖衣(12月發售)(官圖P11)

現場信和大把貨,冇訂唔洗急買,地台好大盒跌到200可以諗諗
希望唔會失望~~~
比左500訂 :(

應該點都唔會撻
地台我150-160就買到了, 但冇興趣:o
回復 399# mythsgod

7點收到淘孤call有貨,仲同店員(把聲好似女仔,但印象中冇女店員架?) 講左去今晚去灣仔拎,不過要OT到而定家先出發!:63:
回復  mythsgod

7點收到淘孤call有貨,仲同店員(把聲好似女仔,但印象中冇女店員架?) 講左去今晚去灣仔 ...
Lemonfai 發表於 12-12-2013 09:21 PM

淘孤換左女店員睇舖好耐了
舊個個去左信和

圖片 from FL
地台我150-160就買到了, 但冇興趣
rubybaby 發表於 12-12-2013 09:01 PM

邊度有150-160
娜姐個書體今次好sexy啊播:he:
頭像被屏蔽
今日行信和見到出左即入,2樓孤扭話得返兩盒散貨998,地台278,怕第時俾人炒到hihi又無得揀,諗都唔諗即刻放低$$...
O Ching, don't need to hurry wor ! Try to search in yahxx auction and you can see the cheapest is selling for $88x only !
請問有冇師兄收到爆X電話可以攞貨?
爆飯返左貨重塞到成個門口都入唔到....
回復 418# danielon
O Ching, don't need to hurry wor ! Try to search in yahxx auction and you can see the cheapest is se ...
gapkwan 發表於 13-12-2013 12:18 AM
昨晚4大場都有呢個價, 但又鬥而不破, 睇嚟各大店主都有上來