Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~Zolda 的重型契約獸~~~Magnugiga

SOME大等你出POST好耐LA~
依隻牛牛真係唔錯~比例好又可以分體玩~堅正~
天龍之神人 發表於 5-10-2012 12:06 AM
天龍兄久等了~~~~~:) 今次牛牛幾乎一至好評~~~~笨大又攞番啲分啦~~~~:DD
原來大隻咁多o架
cchong420 發表於 5-10-2012 12:41 AM
幾乎個個都以為係舊版翻新~~~~殊不知黎個全新起模製作~~~~殺大家一個措手不及~~~~:(
Long time no see:36:Some大:58:
對呢隻無愛都要支持Some大正post:71:
:50:$$$$$$$$$$$so many!
天龍兄久等了~~~~~ 今次牛牛幾乎一至好評~~~~笨大又攞番啲分啦~~~~
幾乎個個都以為係舊版 ...
Somebody_Ex 發表於 6-10-2012 12:14 AM

今次真係出得唔錯~一開始有壇友以為係造型向~~
不過我依家真係冇位SHOW佢地出黎= ="隻隻都咁大隻...
本來呢隻牛我當睇佢唔到, some ching又攪到我用左隻半牛換左呢隻牛返屋企:79:
恭喜 Some 大好物入手, 這個可能係拉打史上火力最強嘅拉打, 由拉打人形到召喚蹊嘅製作都一絲不苟, 確係 SHF 系列極品。
版主 delete this post please! Thanks in advance!
support ................!!!!! 勁毒
支持呀 !
仲諗住你會拎晒 D 怪出黎影 TIM~
大碌炮梗係愈大愈正 !
但膊頭炮好似細支岩 SCALE D 靚正 D !
愈睇愈心動

就快中毒了
毒出沒注意~!

Some 大魂之路靠你分享啦!
翼. 發表於 5-10-2012 12:59 AM
我的帖不是毒~~~~只是甜品而已~~~~~~~:shy:
我以为大大你唔do~~~咁耐都无更新~~~哈哈哈哈哈哈哈
gujuji 發表於 5-10-2012 01:29 AM
暑假去完兩次日本旅行之後返黎就成日都有嘢做~~~~導至未有心情同時間影相出帖~~~~:(
十卜some大, 似乎都幾好喎...
virtualman 發表於 5-10-2012 01:49 AM
THX virtualman 兄支持~~~~~~今次隻牛唔差架~~~~:)
隻牛有得分體,訂果時真係估佢唔到
E 家玩都覺得值返
睇相有時會覺得大支左的炮安上鐵兵到怪怪的
但自 ...
lhfsamuel 發表於 5-10-2012 10:05 AM
大砲大碌啲有氣勢啲嘛~~~~~:DD
最初心想鐵兵都已經有腳部雙砲, 以為綠牛會放棄分體機構著重可動性, 結果還是忠實地重現全身分體, 很好:shy ...
手榴蛋包飯 發表於 5-10-2012 12:32 PM
謝手榴兄支持~~~~~~分體其實裝著都玩過~~~~我最欣賞係成隻整過晒~~~~無玩舊酒新瓶~~~~:)
牛牛都捨得入手, 當然要支持Some兄!!
Jono@行星試相館 發表於 5-10-2012 02:20 PM
如果以全新製作黎講~~~個訂價唔算太貴~~~~:)不過當時好驚笨大玩"舊酒新瓶"~~~~咁就蝕番畀佢啦~~~:time:
我重未羅啊!T.T正到痹啊!
rex020 發表於 5-10-2012 03:08 PM
而家應該攞咗嘛師兄~~~~~~~~:77:
無咗鐵兵無咁 ...
Somebody_Ex 發表於 5-10-2012 11:59 AM

唉~~女友話要執返好晒d玩具先 ...
小玥玩具大堂 發表於 5-10-2012 05:59 PM [/quote]原來如此~~~~~聽話有得買玩具都好過唔准買要偷渡呀~~~~~~~:DD
如果以全新製作黎講~~~個訂價唔算太貴~~~~不過當時好驚笨大玩"舊酒新瓶"~~~~咁就蝕番畀佢啦~~~
Somebody_Ex 發表於 7-10-2012 12:09 AM

最蝕係Birth武裝~~~~~:42: