Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.SP~~~Zolda 的重型契約獸~~~Magnugiga

我以为大大你唔do~~~咁耐都无更新~~~哈哈哈哈哈哈哈
十卜some大, 似乎都幾好喎...:71:
又係一個好毒既post, 搞到我有D想買返現貨.......
sckoko 發表於 4-10-2012 12:32 PM
多謝 sckoko 兄支持~~~~~:77:不過而家現貨炒到好貴~~~~~:55:
呢隻同獸帝太貴啦!!!!所以深大post
怪物et 發表於 4-10-2012 04:23 PM
謝怪物兄支持~~~~~~:77:
x 2 事前完全唔知可拆
可拆一早訂左
Endless 發表於 4-10-2012 05:12 PM
我次次shf魂限都有訂!
點知官網冇寫可分拆變裝同高度16cm
搞到我放棄左……一見日本有report可變後搞到我 ...
玩具人生 發表於 4-10-2012 04:56 PM
官網啲資料又真係少啲~~~不過有玩裝著版都會估到佢一樣拆得開GE~~~若真係唔拆得就要默默承受~~~~:o
隻牛有得分體,訂果時真係估佢唔到
E 家玩都覺得值返:35:
睇相有時會覺得大支左的炮安上鐵兵到怪怪的
但自己玩實物D 大又真係正D....
可能D 大霸氣一點:(
原來仲可以拆武器出尼,笨大當初做乜5呃$D鐵兵5連Vent武器
zero2443 發表於 4-10-2012 05:50 PM
裝著嗰隻都可以拆出黎變武器~~~~鐵兵其實係龍騎玩具中最好玩嗰隻~~~~:)
回復  Somebody_Ex

Support some大

我冇訂到佢, 諗住現貨貴少少都買....點知成7舊幾8舊
rkdfie99999 發表於 4-10-2012 06:15 PM
THX rkdfie99999 兄支持~~~~~~:)真係估唔到呢隻怪獸會升得咁快~~~~可能係鄰近地區啲買家需求大咗~~~~~~~:(
Some久休復出
牛牛幾正可惜太貴了
saga522 發表於 4-10-2012 06:17 PM
臨時出咗兩個帖~~~~~但下個禮拜又多番嘢做~~~~:( 牛牛現貨真係唔平~~~~:o
我今日都去攞左返屋企~~~
真係玩到吾停手~~~
最衰就係隻鐵兵放左入床下底~~~
搞到無得玩F ...
小玥玩具大堂 發表於 4-10-2012 06:27 PM
無咗鐵兵無咁好玩喎~~~~~~快啲搵番佢出黎啦~~~~~~:DD
最初心想鐵兵都已經有腳部雙砲, 以為綠牛會放棄分體機構著重可動性, 結果還是忠實地重現全身分體, 很好:shy:
牛牛都捨得入手, 當然要支持Some兄!! :71:
我重未羅啊!T.T正到痹啊!
雖然裝備大咗成個碼,但更顯氣勢
森記 發表於 4-10-2012 06:52 PM
SIC 鐵兵都係將啲裝備加大晒~~~~結果係型咗無衰到~~~SHF 今次都係一樣~~~~:73:
Nice!!!!!! Cool!!!!!!
toy4jeff 發表於 4-10-2012 07:11 PM
THX toy4jeff 兄支持~~~~~~:77:
無咗鐵兵無咁 ...
Somebody_Ex 發表於 5-10-2012 11:59 AM [/quote]

唉~~女友話要執返好晒d玩具先可以攞之前果d出離玩~~~
:ice:
呢隻契約獸真是好正...
最估唔到是...可以分開做唔同武器...
不過冇金屬件又好似蝕左少少 WO...
但隻野有金屬色補數...都收貨啦
:DD
some大post來了~~
shf牛牛很漂亮
御姐喵 發表於 4-10-2012 08:09 PM
THX 御兄支持~~~~~~~今次 SHF 版牛牛出得好似樣~~~~如果無炒價係值得一入~~~~:)
Some大~~~~~~
好掛住你~~~~~~~
我乜都冇曬 發表於 4-10-2012 09:07 PM
我兄言重了~~~~~~~~:77:
support some大 小休復出
big9kan 發表於 4-10-2012 10:56 PM
數一數原來差唔多停咗兩個月無出帖~~~~~謝 big9kan 兄支持~~~~~~:DD

好耐冇見喇Some大~~Support你依然既高水準分享~~
我對龍騎系列冇太大興趣,都係見平先入,所以呢隻限定牛牛都 ...
leo_yamtszfung 發表於 4-10-2012 11:32 PM
謝 leo 兄支持~~~~~~:)龍騎系列無追開就最好揀黎入~~~~全部要晒都幾傷~~~~:(