Toysdaily 玩具日報

樓主: chunyin4354

[新品消息] Vehicle Voltron 機甲艦隊 十五機---最新上色模(P.5生產商留言,請支持本地創作)

我唔鍾意d色  又唔係唔鍾意件玩具:35:  大家唔好打我部十五機主意 不過我係外國網訂的 你地打唔到主意的
:73:   

其實你地唔揾呢間代理可能反應好好多    我寧願貴也死不幫親呢間野
睇到大家既留言, 真係好感動 多謝大家 我地會盡力做好佢

回覆返1D問題

人貓仔兄提出的透明件, 我地會 ...
character 發表於 25-7-2012 20:15

多謝師兄再一次回覆,亦多謝師兄接受玩家既意見

P.S.可能的話,記住加埋「海組」既天線呀:64:
支持本地創作,亦多謝Character一次又一次既解答。如可以我都想問下問題。
1、我都玩開合金,對合金迷來講合金成份好重要,而60%絕不少,但考慮到佢咁大隻,請問合金既分佈如何呢?主要在腳嗎?
2、手指會否考慮可動嗎?
3、會否考慮有著燈裝置,如眼睛?
4、合体玩具,最怕一係鬆鬆散散,一係實到入唔到,尤其15機插入位特別多,做得唔好整件玩具就會變為藝術品,得個擺字。想了解下每個接駁位係點做?
5、合体玩具,另一問題是接駁位易花易甩色,呢隻又點樣處理呢?
最後,想講我已用行動去支持,亦希望呢隻只係第一隻港人合金,會越出越多!越出越正!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 119# character
大師:$....!!!我有少少意見....
1. 比例上我覺得個頭真係細左少少....(仲有額頭個十字logo要保留呀!!!)
2. 兩隻手臂, 拳頭呢4部機可以細番少少
3. 包裝好緊要.....希望可以日本feel d...唔好好似百獸王咁.......
係咁多啦...唔知有冇辦法改.......睇完你既回覆絕對有信心!!!!
今日去過孤注睇過,訂價已經加到兩金牛找兩草啦!!
chiu 發表於 26-7-2012 12:11 AM

又加價.........:50:之前都係$!(@*wor.....不斷加價呢.....睇嚟好快過二金牛喇~:58:
今日去過孤注睇過,訂價已經加到兩金牛找兩草啦!!
chiu 發表於 26-7-2012 12:11 AM

Ching我昨天訂都仲係!(@*
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
請問海外有可能預訂嗎??
我唔鍾意d色  又唔係唔鍾意件玩具  大家唔好打我部十五機主意 不過我係外國網訂的 你地打唔到主意的
: ...
SOB 發表於 25-7-2012 09:14 PM

咁你開頭一句好後悔, 結尾又一句好後悔, 人地梗係覺得你好後悔家嘛, 所以咪想幫下你囉:78:
咁你開頭一句好後悔, 結尾又一句好後悔, 人地梗係覺得你好後悔家嘛, 所以咪想幫下你囉
fatcheong 發表於 26-7-2012 11:23 AM

難得兄台們都甘熱情助人、感動架。
不過買個玩具都要揀老公甘唔鍾意X唔鍾意Y、重要生又死好有娯楽性者XD:34:、
算拉米放埋1辺我地去買合金玩!:43:
睇到大家既留言, 真係好感動 多謝大家 我地會盡力做好佢

回覆返1D問題

人貓仔兄提出的透明件, 我地會 ...
character 發表於 25-7-2012 08:15 PM

我估訂價方面的事,你不方便回應。

不過無點如何,只要做到你所講的,我都會支持,除了你的誠意,就係因為夠高,可以同美版百獸王放在一起。:35:

加油!:71:

回復 121# SOB

我覺得依間代理很好喎.....我買玩具9成9 都係同佢地訂......無貨派會賠雙倍訂!!! 出面真係無乜幾多間可以做到...