Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lydiamomo0903

[個人收藏] BM 牙的記憶-甦醒 FANGJOKER (簡評)

After reading your great post, I remember that I haven't took any pic for mine at all.............. :47:
頭像被屏蔽
呢隻FJ真係正到爆炸,還原度接近100%,可惜價錢真係幾難接受!
FJ出場不多,但留俾人既印象好深刻,我都係因為佢而睇返rider劇...
在下果隻都未開,不過呢隻係好野,同w joker 一扭甘正:D
謝謝~:35:
現在價格是很離譜,所以自己也拖很久才買
有買的朋友趕緊開盒display拉:75:
話說最近想買最後一隻joker全黑,但真係太貴:63:
回復 19# lydiamomo0903

全黑JOKER真係好正
但個價成兩隻ht咁制
大大 想問問你用來做背景的紙叫甚麼紙? 可於那裡買到? 煩告知,謝謝:64::64:
這種叫雲紋紙,一般文具店就有賣了:p
真係好想佢出eternal
真係好想佢出eternal
KAN0529 發表於 25-7-2012 12:42 AM

eternal帥阿!!!:$
W系列真的都不錯,外型簡潔有力!!!
但BM真係太貴了!!隻隻不是應募就是CLUB限定!!:blame:
這種叫雲紋紙,一般文具店就有賣了
lydiamomo0903 發表於 24-7-2012 11:02 PM

謝謝大大:):):)
回復 24# lydiamomo0903

如果呢隻出既話比多小小都值:$
宜家幾錢左右?{:1_197:}
靚...................正.....................