Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My 玩具櫃 collection page.7 再 post (page25音波一家人入櫃)

回復  Herpa500

忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍忍
pastng 發表於 5-2-2013 01:15 PM

:75: 買咗音沒咪?
:78: Good Morning Pastng兄
回復 122# Herpa500

早晨 Herpa500兄,音波就未買,不過買左個戰損盾俾美國隊長:43:
嘩~~~~~~~~!!
簡直是應有盡有,
大大你是一個人住的嗎?
怎可有咁多display櫃的呢?!:handshake:
回復 124# 4mm

Hi 4mm兄,多謝參觀:64:
我同老婆兩個人住,咁好我地都鐘意玩具 (我九成佢 一成:34:),所以可以用咁多櫃放玩具。
本來書房同電腦房係衣櫃都改做成玩具櫃:p
同pastng兄拜個早年先...祝萬事勝意, 身體健康..入到更多心頭好... :77:
回復 126# hehemimi

Haha!  hehemimi兄,大家咁話!!!
我都祝你心想事成,想出乜玩具就出乜玩具 !!!
賺多D又買多D,影多D靚相過我地睇:77:
甘的DISPLAY玩具櫃真係我的DREAM!!
回復 128# Agito

多謝 Agito兄參觀:64:
預祝pastng兄蛇年行大運, 玩具櫃長爆長有........:77:
:77:我祝你, 財源滾滾, 身體健康, 玩具收藏量繼續壯大, 蛇年不停有新嘢買:71:
到此一遊....:43:
回復  4mm

Hi 4mm兄,多謝參觀
我同老婆兩個人住,咁好我地都鐘意玩具 (我九成佢 一成),所以 ...
pastng 發表於 8-2-2013 09:37 AM

你老婆真好, 不過你用晒D位放玩具, 還有位放其他東西嗎? 看來你間屋很大吧! :D
回復 132# hehemimi

Hello hehemimi兄, 好耐無見:43:
回復 133# 4mm

間屋唔係好大, 不過兩個人住雜物唔太多, 又因為有天台同雜物房放雜物, 所以睇落整齊D同大D。:43: