Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動 漫 節 嚴 打 排 隊 黨 禁 即 場 開 賣 限 量 商 品

如果係batman人物,我希望佢出呢三款其中之一

1: Twoface 2.0 Aaron Eckhart
2: 局長Gary Oldman
3: 師父Laim Neeson
如果d公司想造勢
唔用賣限定既形式黎引人排隊
變做送限定既形式
吸引過另一班人黎排
不過唔洗再訓街買 ...
不速之客 發表於 11-6-2012 05:06 PM

你果D乜野理論黎??送的就可以吸引另一班人黎排,仲要唔洗訓街??但以我所知買果D都要訓街喎,如果真係送我諗條人龍仲恐怖囉,有乜好過唔洗錢,真係有我即刻CALL齊成家人一齊排添啦,好搞笑:66:
好消息,就算自己買唔到,炒家都無咁易拎到大量貨!
會唔會整隻灰色mark Iv加機械臂你嘆下:Q
估係藍色 iron man mark III
如果d公司想造勢
唔用賣限定既形式黎引人排隊
變做送限定既形式
吸引過另一班人黎排
不過唔洗再訓街買 ...
不速之客 發表於 11-6-2012 05:06 PM

如果唔洗$,相信大雄會叫成個南亞D人去排隊LO:66:
你果D乜野理論黎??送的就可以吸引另一班人黎排,仲要唔洗訓街??但以我所知買果D都要訓街喎,如果真係送我 ...
emilykls 發表於 11-6-2012 05:31 PM

佢話唔俾參展商賣限定
參展商會唔會咁聽話?
唔用賣 改用送 咪一樣有人排
會展用方減人龍
參展商亦有方法造勢

會展 就係唔想有排隊黨出現 搞到成個情況亂哂
但係參展商用送咪一樣會亂

我就唔知今年d參展商用咩方式去賣,
但係禁賣限定,起碼可以少一批玩家需要訓街買玩具
如果參展商要送,佢送得幾多?
如果唔洗$,相信大雄會叫成個南亞D人去排隊LO
akiaki 發表於 11-6-2012 05:41 PM

所以唔俾賣限定 減人龍同混亂既作用根本唔大
佢轉用送 混亂同情況一樣咁惡劣- -
好事呀....最好就係入到場登記...等個SHOW完左之先開始抽生死籤...各安天命
第一款 : Captain America 二戰版

第二款 : Predator ?

第三款 : 傳聞是 Batman 電影角色
Gretzky99 發表於 11-6-2012 10:11 AM

今年應該冇Predator,傳聞係即將上映的新電影
究竟”傳聞係batman”會唔會係batman arkham city:p
最好動漫節出一批限量嘅限量版,送一張果啲咩有number嘅卡,再係門市出一批平時果啲限量版,要限量再限量果啲自己去排隊唔該:ar:
排隊瞓街?!俾錢買野唔係仲要做個「乞兒老細」嘛:47:尊嚴何價:38:
排隊瞓街?!俾錢買野唔係仲要做個「乞兒老細」嘛尊嚴何價
Doughnut仔 發表於 11-6-2012 06:22 PM

無錯!!玩少隻都唔會瞓街:74:

大熱天時見d師兄係街排幾日 , 作為一個有良心(或者)既商人 , 你又於心何忍 ?! 如果只係為左自己公司做勢 , 就更加不該 !! 宣傳其實仲有好多方法 , 你公司班marketing真係要好好反思同認真諗下 , 點樣係幫到公司宣傳之餘 , 又可照顧一眾玩家 , 為公司建立一個正面既形象 . 不過我知講都係多餘 , 而家做生意咁急功近利 , 點會諗你班人咁多:38: 我好想叫d師兄爭氣 , 吾好向呢d不平等既代遇屈服 , 不過正如有師兄話 , 心引呢d好難抗拒 . 係要作賤自己呢下都無辦法 .
其實限量版HT賺多啲錢咩?炒家同阿叉賺之嘛,除非佢地係HT請嘅:he: