Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動 漫 節 嚴 打 排 隊 黨 禁 即 場 開 賣 限 量 商 品

回復 12# Gretzky99

當堂定反曬~:^
:help:回復 40# Macross長谷有洋

想請問師兄呢張相係邊到搵出黎呢,我覺得好型啊~~~求指教
其中一款可能係灰版MARK 6
任俠 發表於 11-6-2012 12:07 PM

係就真係"灰"爆了!!!:31:
batman入面一個角色會唔會係catwoman?
聽聞catwmon好似有2個look的......
kenneth35 發表於 11-6-2012 01:14 PM

係就好了
其實2戰CA我已經中左,希望第2第3隻係改色野,咁我就安樂曬....
即係第一日又係迫爆 HT :(
回復 5# NTSC
:71::71::71:
回復  Macross長谷有洋

想請問師兄呢張相係邊到搵出黎呢,我覺得好型啊~~~求指教
侵略如火 發表於 10-6-2012 09:35 PM

I think it is from the The Art of Iron Man 2 book.

http://www.youtube.com/watch?v=ONgBloKEBvw

:73:
消息來源係...? 堅定流架~~
有沒有可能會係Batman Arkham City:shiny:
頭像被屏蔽
回復  任俠

限定都係d 改下色, 左拼拼右湊湊既物品。 大熱貨色都會留翻正常先賣吧。
chankb 發表於 11-6-2012 01:16 PM

師兄正解!:71:

出三幾千隻嘅限定唔會開新模大搞。通常都係改下色加少少野咁。

稻草人同朋友雖然係例外,但雕個頭,老西膠鞋咁相對容易。

相信會有隻p仔。
禁 即 場 開 賣 限 量 商 品
但無 禁 即 場 預訂 限 量 商 品
(都係限量,訂完過一日去會場取)
咪又係死.仲要死兩次第一次排訂,一次排取)
so many people:69::69:
頭像被屏蔽