Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

回復 103# 月心

邊個話得一支槍㗎!:58:
回復 106# cc9394

得一張相:(
昨晚聽d職員自己傾,所有鎗跟k, j就跟失憶棒同黑超八哥(黑超可除),如一次過訂哂兩隻就送多枝鎗,不知是否屬實
免費黑超特警組配件贈品 (免費贈品先到先得,送完即止。)

呢個係咪指八哥:?
回復 109# hk98765
肯定唔係,八哥會跟Agent J出。反而我估係電影入面其他科技產品。
今次enterbay啲策略真係醒~~:71:
我諗普遍都多人鍾意agent J,但係就一枝武器都唔跟
淨係跟隻八哥,但係隻八哥又可以用票尾換(雖然款有少少唔同)
而agent k就跟幾枝武器,枝枝都咁正,頭雕嚟講我覺得佢仲靚過agent k :71:

咁兩款agent既吸引力就五五波,買得j就想買埋k:shiny:
加上MIB出親場都兩條友
如果淨係可以買一隻,確係極度掙扎:?

我諗一陣要去望望個版先~
好大機會又要破費入哂兩隻~~
得一枝槍?其實佢都放得隻實物出來
點解唔除下副黑超比人睇呢?
月心 發表於 24-5-2012 07:50 AM

可能一除左d人就唔訂啦...
黑超特警梗係要戴番黑超啦~~~
又幾正喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~
是不是現在可去訂..定要2點後了
今朝去太古城訂左,我係第一個,吾知有無呢度既師兄見到小弟?言歸正傳,剛剛訂完就見EB既人擺緊兩隻人偶,小弟有幸見到無眼鏡既樣,以我既標準來講,絶對收貨,套老西都吾錯,最正係個幾枝槍。小弟最後訂左兩隻,因為兩隻一齊擺先最正,另外跟J隻八哥係可以除眼鏡。帷一吾知送個件先到先得禮物係乜野啫。希望會多枝槍就好勒!
Mk 郎豪坊果間“那兒“唔知幾點開?一陣去訂货。
今朝去太古城訂左,我係第一個,吾知有無呢度既師兄見到小弟?言歸正傳,剛剛訂完就見EB既人擺緊兩隻人偶, ...
dvddvdhk 發表於 24-5-2012 11:43 AM

原來一早開訂,仲以為下午先開始
一陣攞早幾個鐘
去訂返對先~~~
今朝去太古城訂左,我係第一個,吾知有無呢度既師兄見到小弟?言歸正傳,剛剛訂完就見EB既人擺緊兩隻人偶, ...
dvddvdhk 發表於 24-5-2012 11:43 AM

ching,
     先否有票尾會送多一隻一模一樣的狗?
ching,
     先否有票尾會送多一隻一模一樣的狗?
另要一次過訂2隻,先送個件先到先得禮物
thanks
今次EB好成功,有愛就一定兩隻(包括我),
配件分配得好好,冇咁愛都應該會訂晒兩隻...!!!!!