Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] 【官方消息】Enterbay 黑超特警2人組 12寸蠟像級人偶及活動發佈(更新詳細官圖)

想問Ching 係這兒買左什麼?
kkkso04010 發表於 24-5-2012 02:05 PM

一去到見到收銀前面有隻hottoys toy story cosbaby s.2 嘅 火腿,

就即俾錢+落訂,唔想side 時間, lunch time 時間有限
回復 135# chankb

figure唔算, 要買其他嘢啊!
等左約半個鐘訂左。
我見換狗係一張飛尾買一樣野,5張飛尾買5樣野換5隻。訂figure唔算。
唔係喎ching!訂figure有票尾唔使再買野都可以換狗,我有兩張票都換兩隻。
回復 137# 炒飯俠

EB promotion 買HTo野:34:
今晚先去到,希望仲有啦
回復 140# leobigeasy

堅既? 你在太古定旺角UA?
敢就好了, 如果訂公仔就唔駛買多兩件東東。
回復 140# leobigeasy
咁就唔清楚啦,我見前面個人訂左公仔,有5張飛再買5樣野先比狗佢
回復 144# Marco_Leung

可能佢訂少於五隻公仔, 便要附加買嘢去換五隻狗!?
回復 137# 炒飯俠

多謝Ching 回覆!
我係mk ua,我攞form填完見嗰個四眼哥哥話得吓事,就問佢我訂figure使唔使再買野至可以用票尾換狗,佢話唔使我就換埋,因為如果唔訂figure佢會喺條人龍度問,跟住就3個3個咁入鋪頭簡野換狗.

我都換左 仲乖乖地咁擺低620.....
頭像被屏蔽
其實是飛尾買任何一件嘢,就送一隻狗,但隻狗是冇黑超的。但訂公仔本身隻狗是跟韋史密夫一set的,而隻狗就會有黑超。武器主要就跟K推出。我剛剛換完,看過MlB兩個實物,很正!頭雕和西裝也是巿面上最出色的,可放心入手。