Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 【官方大圖與消息】The Avengers: 1/6th scale Captain America Limited Edition

點解冇皮褸ga:blame:
開始FEEL到K.A.KIM操刀的頭雕已經升LV到有一定水準~!

今次戴左頭盔都認到係Chris Evans ,
嬲樣雖然 ...
MAX 發表於 20-4-2012 02:37 PM

(嬲樣雖然睇第一眼時,有少少唔自然)
可能Chris Evans在大家心中平唔係果d會衝動唧人而係比較文靜d,
再講佢呢個嬲樣我個人feel到有少少邪.
正丫。
等到啦!
我非常滿意,但得一支外星槍
我見佢有用過機槍架。
聽日去訂。
我覺得尼種料做衫真係唔得 不過同時我覺得1比6公仔可能真係好難做到電影質料 可能甘多人有意見
今期milk應該有解畫點解用甘嘅料
(嬲樣雖然睇第一眼時,有少少唔自然)
可能Chris Evans在大家心中平唔係果d會衝動唧人而係比較文靜d,
再 ...
thiam 發表於 20-4-2012 03:34 PM

HT 做表情樣10隻手指數得出
基本隻隻表情樣都係做得好拘謹唔夠放
戰狼300怒樣,jack笑樣, 係得joker 89個笑樣叫做好(唔知算不算係表情)
人地唔批定係點,真係得HT自己知啦
回復 69# GTO

支槍好似係屬於敵人嘅野
Go go go, pre-order !!!
head sculpt doesn't look like Chris Evans. Body looks so skinny... not like the movie.
我覺得個嬲樣應該比有頭盔,無表情應該比齋頭好d
回復 101# whitedol
我都係咁諗.:45:
HT 幾點開門??
聽日去訂
回復 103# mingming914

should be 1:00 pm ching
支槍好似係捻住,唔係拎住?