Toysdaily 玩具日報

查看: 9615|回復: 39

[GUNDAM] 自從十幾年前公佈左WING EW Early type設定圖之後就期待呢一日既來臨

傷眼勿插

Team Operation Metor

未搵返D貼紙出黎貼

線+貼紙
我都努力緊...依家先整緊隻死神................................
好正呀, CHING:71::71:
係咪素組???
無玩mg多年 都入左隻重炮 ~   打開後發覺MG既水平下降了...  
組件無以往的細緻, 手指不能活動 有d位既組件同十年前既1/100 hg 分別不大
分色亦唔算完善 特別係d飛彈位..
多左軟膠既組件, 上色有退油既問題 ..

太耐無玩MG,  這是w系列既特別? 定其他MG都發展到咁??
回復 2# astray705

係呀素組,無地方同時間玩上色...
貼晒貼紙上埋線就算了
回復 4# stevechu55

其實玩多左MG,而家我情願佢無活動手指,因為以前既全可動手指永遠揸唔實D野,

所以近年佢地都係用呢種一隻手指可動+四隻固定手指,咁樣會好D.
而且手指造型又無咁生硬.
不過我都有用感.佢地有D分件比之前簡單左,唔知係咪成本問題了...

始終陸戰型高達呢種高質素既MG近年真係少左...
回復  stevechu55

其實玩多左MG,而家我情願佢無活動手指,因為以前既全可動手指永遠揸唔實D野,
...
leawong 發表於 6-2-2012 02:08 PM

X2..............
wow, thanks for the sharing,
all 5 EW gundams has to be display together to have such "qi"
回復 8# flash

其實隻WING仲係舊既KA版
D色唔夾...

第時真係好有閒錢果陣會買返隻新版...夾返D色同貼紙嘛...
希望多魯基斯唔會變成怨念物.......好想佢出MG....
裝觀~~~~~~~ :71:
若果齋上線同貼貼紙又ok喎, 之前仲煩緊上唔上色好...
咁就咁上返消光都ok,!!!
回復  stevechu55

...
leawong 發表於 6-2-2012 02:08 PM

陸戰型高達 高質素既MG?
Why say so?
回復 12# billy53

第一隻全骨架既MG,
外型工整,裝備齊全.

到而家我都仲覺得佢係上品~
全部無加led???????
好正呀 ! 我好鍾意部 << 重炮手高達 >> 呀 ! 型 !