Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.91~~~為愛而戰~~~Knight

十卜some大, 估唔到笨大出得咁正, 不過又太貴了, 等佢再版....
virtualman 發表於 16-12-2011 10:33 PM
個個都想要~~~炒貴係好難避免~~~~再販都唔佑等到幾時~~~~:(
Nice!
toy4jeff 發表於 16-12-2011 10:37 PM
THX toy4jeff 兄支持~~~~~~:)
SUPPORT~~

作為玩家希望shf可以再上另一個巔峰
big9kan 發表於 16-12-2011 11:23 PM
係~~~SHF 再上一層就正啦~~~~:$
我看some兄你的報告,再看家中的RM版...唉...
御姐喵 發表於 16-12-2011 11:32 PM
RM 同 SHF 可以講係天與地水平~~~~:oh:
交收啲咩攪到一肚火呀~~~~
之前實在忍得太辛苦啦~~~~買咗又無得影相真係好唔習慣~~~~
Somebody_Ex 發表於 17-12-2011 03:58 PM

some兄,
交收咗隻SHF Thebee
本來係開心嘅
不過係個賣家遲哂大到
咪搞到一肚火囉~~~:74:
仲未入騎士,太大盒,要搵位放•••
Englishman 發表於 16-12-2011 11:33 PM
真係又幾大盒~~~重大過龍騎~~~:(
回復  Somebody_Ex

哈哈哈,,,,小弟都系跳坑唔耐...要同呢度甘多位師兄學也啊....
kaikazemi 發表於 16-12-2011 11:41 PM
唔好隻隻都話買呀~~~好快爆 quote 架~~~~:DD
我還未影ryuki同knight
kanono 發表於 17-12-2011 12:40 AM
趁假期要快手啦 kanono 兄~~~~:)
騎士太正啦!!!!但遲下都要幫佢影相先!!!期待超电王
怪物et 發表於 17-12-2011 12:49 AM
影相啦怪物兄~~~好多靈感架~~~~:)
不過講返轉頭 !!!
我又唔係咁覺今次有幾完美

SHF KNIGHT 的身型真係比唔上 FIGMA
再對比下個頭雕 , SH ...
玩具 發表於 17-12-2011 01:01 AM
各花入各眼啫~~~~之前明顥係 figma 龍騎各方面都出得好過唔少舊 SHF~~~但笨大發功~~~將啲細節重現黎搶分~~~呢方面 figma 又要加把勁啦~~~:(
支持SOME大咁詳盡既分享
小弟認為哩隻Knight會係小弟今年三大SHF
P.S.小弟既KNIGHT分享都打到死, ...
timothy276217 發表於 17-12-2011 02:04 AM
我唔覺得 timothy 個騎士帖係敗筆~~~可能係版主睇漏咗啫~~~大家覺得你個帖有 heart 就得啦~~~:74:
早上起身,十卜下some大,其實昨晚已經睇左個貼噶了,哈哈,今次呢款knight真系好正啊,雖然我無點 ...
bond123 發表於 17-12-2011 08:03 AM
多謝 bond123兄分享式回覆~~~:77: 而家啲 hit 貨要訂先有正常價賣畀你~~~cut 單主要係派唔夠貨~~~又或者某鋪扮唔夠貨扣起攞黎賣炒價~~~巿場有黑有白~~~都係一個錢GE問題~~~僧多粥少自然水漲船高~~~:67:
十卜some大!!!

等你咁耐終於出knight拉
_WL_ 發表於 17-12-2011 10:42 AM
小弟個帖實在遲咗啲~~~真係唔好意思~~~~:(
來十卜~~~整套龍騎覺得佢先係主角咁濟, 但龍騎主角也有可取之處.
ZIN 發表於 17-12-2011 04:50 PM
騎士原本就係主角~~~由頭帶到落尾~~~:$城戶只係用黎襯托同平衡唔正常拉打心態作用GE第二主角而已~~~:78:

隻Knight係好靚仔,樓主啲相又靚又有心機影 ~Cool!
buzz 發表於 17-12-2011 05:11 PM
Thx BUZZ 兄支持~~~~~~:)
呢隻之後..........笨大幾時會再賣大包呢????~~~~:oh::oh::oh:
各花入各眼啫~~~~之前明顥係 figma 龍騎各方面都出得好過唔少舊 SHF~~~但笨大發功~~~將啲細節重 ...
Somebody_Ex 發表於 19-12-2011 12:01 AM

多謝some大你咁講:handshake:
some兄,
交收咗隻SHF Thebee
本來係開心嘅
不過係個賣家遲哂大到
咪搞到一肚火囉~~~:7 ...
pein 發表於 17-12-2011 07:08 PM
交收忌遲到~~~我完全明白~~~:o

呢隻之後..........笨大幾時會再賣大包呢????~~~~
小武 發表於 19-12-2011 12:25 AM
成為了SHF的歷史~~~~:42:
多謝some大你咁講
timothy276217 發表於 19-12-2011 10:19 AM
Keep on Timothy 兄~~~~~~~:$

在此再多謝各支持的朋友~~~~:77:
為著一個未必達到的人生目標~~~甘願成為戰鬥機器去消滅其他的參予者~~~ 這種不人道的遊戲正好若干程 ...
Somebody_Ex 發表於 16-12-2011 05:05 PM

哇,好靚。贊!贊!:shiny:
哇,好靚。贊!贊!
熊_貓 發表於 20-12-2011 12:24 PM
THX 熊貓兄支持~~~~~~:)
如果再販我應該落坑:52: