Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.91~~~為愛而戰~~~Knight

好正的报告:71:
已入手但没有时间玩:56:

support:71:
呢隻騎士簡直係shf既頂峰之作
家下唔鋸 bandai 就係限定既水準
等你這篇好久了,而我果隻knight,只是拿了主體出來display,還未正式把玩及攝影
AJ 發表於 16-12-2011 05:41 PM
要大家久等真係唔好意思~~~我趁 Some 女考完試走黎霸住張電腦枱連開一日一夜工先趕到兩個帖咋~~~:30: Knight 好好玩~~趁新鮮快啲開黎玩啦~~~:43:
Support some big !!!!!!!我期待你嘅knight post 好耐啦!呢隻knight 我都有入手,真係好多嘢玩 ...
ping_ho 發表於 16-12-2011 05:59 PM
多謝支持~~~呢個聖誕會加把勁架啦~~~:$
我有figma ver
但呢隻出時因見靚價都忍唔住入左

support some大
太正啦, 唔讚唔得!!!
:71:
Support Some大!!!!!!!!!!!!
正:71:
剛剛交收一肚火~~~
不過有得睇some兄正post,即刻開心哂~~~:)
Knight咁多件,
開完check完件,
都未開始正式玩~~~:no:
呢隻正呀
希望快d出龍牙同鐵兵
saga522 發表於 16-12-2011 06:00 PM
THX saga 兄支持~~~:) 其他相信會陸續推出~~~不過有幾隻一定會係魂限~~~:DD
這隻雖然有定而且拿到
but不為龍騎劇情而為夜騎造型入之

先不管鏡世界科技如何達到但劇情沒邏輯諸如
1 ...
0944 發表於 16-12-2011 06:21 PM
0944 兄似乎對劇情有另一種見解~~~講出黎交流下都好GE~~~:77: 每一套劇都係一班人努力出黎GE作品~~~好唔好睇真係好主觀~~~不過都有值得欣賞GE地方~~~我個人都幾鍾意龍騎呢套片~~~:)
十卜左Some大先......今次噶Knight真系好靚啊...
kaikazemi 發表於 16-12-2011 06:21 PM
多謝 kaikazemi 兄支持~~~:)呢段時間TD真係多咗唔少新朋友~~~重要係玩 SHF 添~~~:$
好正的报告
已入手但没有时间玩
ToysHunter99 發表於 16-12-2011 06:22 PM
多謝 ToysHunter99 兄支持~~~週末應該可以攞出黎玩啦呱~~~:handshake:

上番水後就連發Post了,怎能不支持一下some大:$
這隻雖然有定而且拿到
but不為龍騎劇情而為夜騎造型入之

先不管鏡世界科技如何達到但劇情沒邏輯諸如
1 ...
0944 發表於 16-12-2011 06:21 PM

不用太在意細節了吧:35:,龍騎的拉打爭奪戰對於拉打來說是一個突破吧,的而且確設定係有漏洞,,但描寫殘酷既戰鬥還是描寫得5錯,每個拉打都都為住自己既欲望而戰,最後都因住5同既事而死...
結局重新洗牌也沒甚麼問題,大家都5色大家了,女主同士郎更不存在了..又Good又sad既ending?
十卜some大, 估唔到笨大出得咁正, 不過又太貴了, 等佢再版....:(
Nice! :71: :71: :71:
SUPPORT~~:71:

作為玩家希望shf可以再上另一個巔峰:!