Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] MegaHouse魔動王玩具報告[評價在第二隔]

好靚的毒圖~~~呵呵呵~~~~~師兄GJ~~
MegaHouse 真係有心,滲晒線~ :handshake:
thanks for sharing ZIN 兄~ :71:
回復 10# 布魯士

老師第一次於主區回我POST, 好感動呀:help:
great photos bro, but in some pics, the white color of grantzot
looks yellow. i guess it must be y ...
flash 發表於 26-10-2011 01:10 PM

不能同意更多:71:
:71:GD!!!!!!:71:
唔明白咩係IE, 同埋香港字可唔可以舉例說明
ZIN 發表於 26-10-2011 12:58 PM

fatcheong & timothy276217 兩位 大大 已答 ...
yes ... 唔好用 internet explorer 到打 香港字 (哦, 噈 <= d d .... ) 因為會 cut 左 ... 但好 神怪既係 ... FireFox 係冇問題既 ...
:70:
我冇睇過魔動王,都覺得呢隻&#22050;好靚。
不過大大擺pose&#22021;技術仍有進&#27497;空間。
好圖support:71:
定價太高了,但如平d既話好想入手~~~
靚相!!:71:
(以為樓主講講下比人捉走左....)
竟然要拆件:47:
n年前既模型都唔洗wor:30:
回復 24# yioy1482

收到,謝指教,小弟剛轉新機D60未能熟練,機身重,未入合適腳架,整個報告只能用大光圈手動影,加上只用小朋友接檯影,好多角度都無影,連底炒都做唔到,我會改進,thx 十卜,如果用回舊機相信得心應手d.
超級正,一陣要去拎
回復  yioy1482

收到,謝指教,小弟剛轉新機D60未能熟練,機身重,未入合適腳架,整個報告只能用 ...
ZIN 發表於 26-10-2011 14:29

係60d:ar:

劇毒攻心…:70:
睇怕都炒硬喇…