Toysdaily 玩具日報

查看: 17420|回復: 16

[玩具報告] 舊物新入(1) - 零王腰帶

今日一次過買咗三件好物,也將我今個月的budget用完......:55:
rider腰帶其實都想買很久,但小弟年事已高,玩這些老婆見到都會笑....

0係老婆唔0係屋企既時候先玩﹗一定要大聲叫「輕先」﹗「話說回來,我可是很強的」﹗玩一陣都好﹗又唔係要你帶呢條bell出街,係咪?
回復 2# 多其

totally agree!!!
but my wife always stay at home......hahaha......
maybe I need to wear the bell when we have argue next time.....:34:
今日一次過買咗三件好物,也將我今個月的budget用完......
rider腰帶其實都想買很久,但小弟年事 ...
mkyfk 發表於 12-8-2011 04:29 PM

腰帶都買?幾時買美國隊長個盾先? Thor 個鎚先?
估唔到你玩呢d 喎~勁
我仲諗緊買唔買 sr ggg呀
回復 3# mkyfk

這是男人的浪費﹗你可以試試一個神秘空間度做﹗就係你(或者佢)沖涼既時候﹗你0係沖涼時玩一陣﹗又或者0係佢沖涼時玩一陣﹗呢種感覺完全就好似kamen rider要變身,但係又唔可以畀人知道既痛苦感覺呀﹗你會更加投入的﹗
ME買零王腰帶
很久
回復 5# mf_c2000

SR GGG 我就無興趣羅,返而我買左CMS個三個肥仔(大夾)
回復 6# 多其

Hahaha........your suggestion is great, can try try
回復 7# 假面騎士ooo

正是等死貨至買。
回復  mf_c2000

SR GGG 我就無興趣羅,返而我買左CMS個三個肥仔(大夾)
mkyfk 發表於 12-8-2011 11:22 PM

我都知, 因為冇得合体麻.
不過好似出得幾正咁喎
回復 11# mf_c2000

冇得合体 is major issue!!!!!:53::53:
回復 12# mkyfk

就黎出 sd. 可以合体架喎
你有冇興趣呀
回復 13# mf_c2000

哈哈。Q版都吾是我的愛
回復  mf_c2000

哈哈。Q版都吾是我的愛
mkyfk 發表於 13-8-2011 02:05 PM

too bad ~
今日行過旺角, 就只有雞旺先有SR GGG
要7魚半呀.....點買呀!!!!