Toysdaily 玩具日報

查看: 12596|回復: 6

[分享討論] ASTRO BOY 阿童木 大膠公仔 ( KAWS version )

由 "手塚 Productions" 正式授權 KAWS 推出的首件 Astro Boy 大膠公仔產品,  高38cm 售價 18,900円 ~
這是我人生第一件 KAWS 產品 ~ :35:

請問你有冇 ZCWO 個隻 阿童木??
請問你有冇 ZCWO 個隻 阿童木??
@rtoo 發表於 2-11-2012 03:33 PM
CHing 沒有啊 ~ :unhappy:
wa, 好大隻啊,
拍埋隻hottoys, 好似變咗小人國,
如果再拍埋隻仲細隻的,
可能變了'螞蟻'......

nice!!!!!!!!!!!!!!!!
wa, 好大隻啊,
拍埋隻hottoys, 好似變咗小人國,
如果再拍埋隻仲細隻的,
可能變了'螞蟻'......

...
cliffordchan107 發表於 2-11-2012 03:47 PM

CHing ~ 今天11月3日是 "手塚治虫" 84歲忌辰 ~ :handshake:
手塚老師 Happy Birthday ~ !

CHing ~ 今天11月3日是 "手塚治虫" 84歲忌辰 ~  
手塚老師 Happy Birthday ~ !
ATOM2003 發表於 3-11-2012 08:12 PM

致手塚先生:  HAPPY BIRTHDAY, 謝謝你帶給不少漫畫迷如我快樂的童年~~