Toysdaily 玩具日報

查看: 12259|回復: 54

[玩具攝影] ORITOY - 三國篇 關羽 (情報update在p.4)

聴講係本地創作, 要支持下嘅
盒面

盒底

內容一覽, 其實仲有個stand, 不過無影到:DD

各位觀眾, 另外嘅三面兩手, 但係太夜嘅關係, 今晚無拆到:(

基於我盲字都唔識多個, 唯有有限度咁拆散啲關節位, 等大家看圖了解, 基本上主要都係revoltech嘅球形joint

有玩開山口嘅, 玩呢隻都應該幾好扭, 我就一向都扭唔掂山口嘅, 擺咗幾個poss, 影咗幾張相

thanks for watching:77:
比起燎原火,呢個普通三國系列既衣飾顯得簡單咗d
我自己就鐘意好似燎原火下身咁,多返兩褔布好D
好正!今日行街見已經有得賣!
邊到有得買?
可否pm我知
支持本地創作,感覺唔差
:71:本地野, 支持下!!! 但佢除關羽, 燎原火, 仲會唔會出其他三國人物??? 有先入手:64:
頭像被屏蔽
我都搵緊呢套野...仲諗住北上去買

想問下大大係邊度買 請PM小弟

http://www.oritoy.com/tc/orifig.asp
仲有其他款既...可以入LINK睇~
邊到有得買? X 2
可否pm我知
not bad, waiting 張遼~
great idea.... if they could make a more identifable character.
ie: Ip Man. and a more sophisticated head sculpt. this would
be collector's item. great action body, full of endless possiblities.
just not so good execution right now.
not bad, waiting 張遼~
kingeltshan 發表於 10-8-2011 12:32 PM

尋日行已見有四款 關羽, 張飛, 張遼, 夏侯淵
funny 期待孔明:71:
好正,可否pm我邊到有
thx
回復 12# ckwan

請問邊度有得買, 可否PM, thx