Toysdaily 玩具日報

查看: 10771|回復: 10

[其他] 犧牲買一盒 法拉利級的 EX 真三一換回來的代替品

唔買三一, 而訂做了一個 DISPLAY 櫃

八呎半高, 三呎半闊 呎半深

上下要留空間放物件, 實質發覺沒有太多空間放玩具, 有可能需要擴建.

今之先上櫃圖, 但玻璃有點問題, 需再修理

慢慢會放多年收藏品上櫃

多謝收看 :73:
為了長遠的玩具戰爭,一時的犧牲是值得的,有個櫃第時隻EX真三一都可以擺得型D啦!!!!:78:
底部如果做內藏光管冚磨沙玻璃出d光仲好,我手機影得衰,實景超正!(你上船仔睇就明)
靚櫃!!吾知c兄做左幾錢?同邊到做呢?
回復 3# rfreeman

船仔既櫃, 我睇過, 好正, 可隨時調整間格, 每層都有光管燈由下打光上去, 但小弟空間有限, 只可以做到呢個櫃
為了長遠的玩具戰爭,一時的犧牲是值得的,有個櫃第時隻EX真三一都可以擺得型D啦!!!!
ivan0012 發表於 8-8-2011 22:42

錯喇, 係用來放之前買咗既玩具, 但睇落都未必放得晒入去
係士瓜灣訂做既, 約三十五條魚
係士瓜灣訂做既, 約三十五條魚
龍劍飛 發表於 9-8-2011 01:50 AM

咁我刀寧願買個櫃唔買真三一:shiny:
靚呀!!期待大大你放完你的珍藏後的相
應該要擴建~~~~~~~~~~~~` :(
希望有第二期擴建工程, 要得到我既大人批准才可實行