Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 拉打發光發聲八達通套

拎出嚟DO...有D唔係幾好意思....畢竟幾廿歳人了...
雖然幾好玩咁....
呂奉先 發表於 8-8-2011 04:17 AM

我都係幾廿歲人,卻嘟得好開心~~~:DD:71:
回復 49# pein

me too~~~~!
超頂癮wo!!!!可唔可以pm係邊買同幾銀吖???thx~~
我都想知呀, 唔可以pm係邊買同幾錢?
thanks
hahaha funny idea! is hard to put it in the wallet,
so i think they should make it as an belt buckle,
whenever you need to octopus, pull out the belt
buckle, like the rider on TV and use it to make
funny sound ROFL~
不知哪裡能買到,
請大大們告知......
期待出埋其他超人款式
想知係邊度買呀
:77:
please pm me too
THX 樓主^^
已收到PM~
每次拍咭都會發出變身、必殺技或戰鬥員的聲效和閃燈,
效果種類超過36種。按repeat鍵,可重覆最近一次的效 ...
yioy1482 發表於 6-8-2011 11:25 PM

大大話有種類超過36種既聲效和閃燈
唔知我o個個係咪壞
黎來黎去都係得一種聲效和閃燈

仲有時'do' 左card 等極都冇反應...:56:
想問粒'reset' 掣係幾時用? 呢d 野都會有hang 機既時候?
大大話有種類超過36種既聲效和閃燈
唔知我o個個係咪壞
黎來黎去都係得一種聲效和閃燈

仲有時'do'  ...
davidki99 發表於 23-8-2011 05:25 PM

我發現,do唔同o既機會有唔同聲,
例如do閘機會有變身聲,
如果do check八達通有幾多錢o個部機,就會有爆炸聲。
不過我都係聽到兩種乍…我懷疑日本有多d唔同種類o既do do機,所以會有多d聲。
我發現,do唔同o既機會有唔同聲,
例如do閘機會有變身聲,
如果do check八達通有幾多錢o個部機,就會 ...
yioy1482 發表於 24-8-2011 11:14 AM

do 唔同既機有唔同既聲
咁搭巴士,買麥記同'禁'汽水都有機會唔同聲喎
真係要試下

大大知唔知粒reset 掣有咩用?
同埋有冇試過有時do 左 card 冇聲冇反應?
do 唔同既機有唔同既聲
咁搭巴士,買麥記同'禁'汽水都有機會唔同聲喎
真係要試下

大大知唔知粒rese ...
davidki99 發表於 24-8-2011 12:39 PM

即管試下啦,我都o係度周圍試緊。
至於reset掣,我就冇按過。
有試過冇反應,o個次我剛剛增完值即刻買o野。增值o個下有聲,
但買o野o個下可能時間距離得太近,所以冇反應。
即管試下啦,我都o係度周圍試緊。
至於reset掣,我就冇按過。
有試過冇反應,o個次我剛剛增完值即刻買 ...
yioy1482 發表於 24-8-2011 03:44 PM

有勞大大幫忙解答, 我就試過reset, 係有聲冇光既