Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 拉打發光發聲八達通套

呢set見過响蕉人有廣告賣過,但現貨就未見
請問樓主是否香港的八達通也可以使用時發光和聲呢?
有冇den-o版?:71:
尋日見蕉人已有現貨賣,另外SSP FL都有!!
有冇den-o版?
fire526438 發表於 7-8-2011 04:46 AM

Not available now, but I think it will come sooner or later!
請問樓主是否香港的八達通也可以使用時發光和聲呢?
巴士烈 發表於 7-8-2011 01:17 AM

Yes ar. I used it right after I got it!!
yioy1482  大大, 請問是否只可以放一張八達通?

唔知可唔可以放多過一張咭? Thanks
Nekki-Basara 發表於 7-8-2011 12:52 AM

Can put in only one card. Just fit.
呢舊野, 真係夠晒特別...
我驚放唔落銀包...擺係第 2 度又驚整唔見 wo
不過, do card 先又真係幾好玩 ga. ...
36韜 發表於 7-8-2011 01:06 AM

Too thick for wallet la. It's already a jacket. Why do u put a jacket in a wallet?
頭像被屏蔽
pls pm 價錢~~~~THX
呢個過癮!出埋其他拉打就最好!
小弟之前已經買咗, 用咗一排, 所以可以同各位講, 香港八達通係可以用到嘅:78:

個卡盒上面有制, 可以選擇將音效關掉(光效會照有), 佢另外有粒圓制, 可以比大家repeat最近一次嘟卡嘅音效, 可以無限次聽:)

粒圓制同時好似都係開關制, 不過小弟唔怕醜, 所以未試過:shy: (不過我諗你唔入電個卡盒都唔會著啦:DD )

放西瓜卡

係網上搵咗一下, 之後出嘅款式係K ON! 大家可以睇睇:
http://forum.gamer.com.tw/C.php?page=1&bsn=41226&snA=8540
http://bbs.dm123.cn/read.php?tid=526374&page=e

希望大家睇完唔洗咁迷茫:78:
請樓主pm我何處入手thx

瑞記派左行貨, 不過定價差不多2000日圓, 唔平
http://catalog.bandai.co.jp/item/4543112687210000.html
555版 咪送埋電話:34: