Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: giogiohk

[個人收藏] 6.5寸絕世好劍﹗﹗

有時創意係靠自己既,好耐之前既街霸其實真係好睇架喎﹗當年我都有買黎睇﹗(我指街霸3開始,因為之前太細,我無錢買)﹛我重好記得第7期個封面係黑色,豪鬼係藍色,講豪鬼係因為黑鬥氣而變傻左,要正常返就要去到幻鬥氣,之後有阿ken7色鬥氣特別版,我重心諗佢真係夠串喎,7個封面黎呃錢?﹗當然我無買晒7色啦﹗因為元朗搵唔齊嘛﹗哈哈~不過我都好似買左3色…不過0係動漫展我買左幻鬥氣,重買左 mouse pad特別版,而家重0係屋企,重有好似第100期,7色鬥氣不同人物封面都有,呀,而家唔係講封面,我係指當時既街霸都好有創意,可惜之後玩得太盡,之前話司令係不能人道同被獵武神玩「倚」~都算喇,最後豪鬼要「基基」阿ken而練成天外天,我真係接受唔到囉…(不過都係買晒全部黎睇,重要買埋天行社既街霸ex…)
之後既街霸4,最初我係滿心期待架﹗可惜因為要畀日本批准先可以出街,所以我買到中間都無買了,太可惜了…
唔通真係一人做畫同埋作既都唔可以?
天下如此、龍虎門如此(因為有一term人度橋先好睇咋…)福龍生如此,我屋企人買返龍神潮珍版黎睇,睇到中後期我又係無以為繼,而重有龍虎5世,其實之前既又係好唔錯既,不過最後又出埋咩5世w呀、v呀,太多了……你話龍虎5世最初出黎0個兩個人唔係棍妖同老妖既話我真係唔信囉,鈦鐘罩唔係金鐘罩改出黎既?我死都唔信囉又係…

不過龍神出咩5本呀?我唔太清楚,請指教。
白鐵色版是要買爛鬼步驚雲半胸象送的:53:

白鐵色版是甚麼版本?笑裏藏金版?得十套那款?
mushroom 發表於 7-8-2011 11:35 AM
馬傻已家設計刀刀劍劍的LOOK完全唔惦
應該好快收皮
有時創意係靠自己既,好耐之前既街霸其實真係好睇架喎﹗當年我都有買黎睇﹗(我指街霸3開始,因為之前太細, ...
多其 發表於 8-8-2011 01:19 PM

龍神最初係在福龍自組的公司出的,有五本,size大約係朝珍版再大些少
馬傻已家設計刀刀劍劍的LOOK完全唔惦
應該好快收皮
giogiohk 發表於 8-8-2011 11:53 PM

把烏金劍已經重可以0係街見到既﹗呢個星期把龍弦刀都一定係咁既下場了…唔駛講,大當家把野又會好快出架喇…
回復 21# foxhound

我的12吋絕世好劍原色+馬sir的簽名 ^^

原色最靓阿!!!
回復  foxhound

我的12吋絕世好劍原色+馬sir的簽名 ^^

原色最靓阿!!!
mollie 發表於 14-8-2011 08:57 AM

絕世死圖......