Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 我的星矢收藏合照(追加新圖片)

路人乙問點解唔租倉?我話係我就無膽放咁多正野入迷你倉勒:(
給大家解個心中謎題吧!! 因為大家一直詢問某大大此玩具的出處,而 ...
SOFTBANK_HAWKS 發表於 2-7-2011 04:00 PM

嘩~~~~:50:
點解大大你會有這款已經爛尾的"人馬座"啊???~~:@:@:@
大系 I would suggest jap ver, is much much better than the self-expose HK ver, although is not cheap but much cheaper than 10 yrs ago, for the price of 爛尾的"人馬座" I think you may be able to complete the whole series
給大家解個心中謎題吧!! 因為大家一直詢問某大大此玩具的出處,而 ...
SOFTBANK_HAWKS 發表於 2-7-2011 04:00 PM

皇級果隻 可以同 60cm射手比嗎?
真心聖鬥士fans 兩者都會儲
我唔信出 皇級 會影響到 60cm射手嘅競投價...
不過 大大你d資訊 好勁
隻會場我見淘寶都有....不過唔知堅定流......
仲有1:1...天秤..同人馬聖衣...祖國真偉大..什麼都有得賣......
仲有1:1...天秤..同人馬聖衣...祖國真偉大..什麼都有得賣......
薜安 發表於 2-7-2011 08:58 PM

有link嗎
thanks
那人馬。。。:50:
原來唔係淘寶...係另一個大陸拍網.......
都係睇睇相算..........:45:

會場人馬:
http://www.cgouwu.com/pinfo/8306639184.html

1:1 天秤:
http://www.cgouwu.com/pinfo/8306584290.html

1:1 人馬:
http://www.cgouwu.com/pinfo/8306571696.html
頭像被屏蔽
very rich...:@
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復  metatron

對唔住!!  我對你隻貓有興趣!!  多做一個開貓報告!!  thx!!
tommypaly 發表於 2-7-2011 02:01 AM

開貓報告的話...你要去我BLOG找三貓黨(爆:)
先多謝你好意,亦曾到過你的BLOG,也知你是聖鬥士玩具的收藏家。

但是我亦跟你一樣都是收藏家,如 ...
metatron 發表於 2-7-2011 10:25 PM

哈哈, 好高興認識你
亦好高興知道香港有人擁有呢隻60cm射手~
有機會 約埋d聖鬥士 資深fans 大家出嚟見吓面, 交流吓~
所有珍寶都不及那人馬座
第一次見有玩家個人收藏了那隻神物
厲害!! 希望樓主display那人馬, 封盒好浪費呢 ...
falcon6k 發表於 2-7-2011 09:28 AM

多謝你的提醒,新格納庫正在建設中,相信都可以安穩地展示所有收藏。